2777
2789
عنوان

شوهرم برای مادرش طلا خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 65 پست
خانواده شوهرم برای تولد شوهرم حدود یک تومن کادو آوردن مامان من در حد ۳۰۰ تومنبرای تولد منم جفت خانوا ...

بله کاملا اشتباه کردی عزیزم . هرچی میبری فرق نزار کارت اشتباه بوده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت من چی بگم،مامانم دیشب شام دعوتمون کرد،من از حقوق خودم ی تومن بهش هدیه دادم،شوهرم حتی تبریک لفظی به مادرم نگفت😔 😔با اینکه برخلاف میل من،مادرم به مناسبتهای مختلف بع همسرم کادو میده.....اوووه خدا...من هیچی بهش نگفتم،بعنوان ی بی عرضه هر کی هر چی دلش میخواد اینجا میتونه بهم بگه🙋‍♀️

خیلی طول کشید تا فهمیدم،هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست

مادرت که تمام طلا های زمان مجردیت رو بالا کشید خب بگو یکی از همون ها برای خودش ب عنوان روز مادر بردا ...

بالا نکشید گفت خواستی خونه بخری بهت میدم 

مادرم برای شب یلدا برای من گوشواره خرید همین دو روز پیش 

اونوقت من چی بگم،مامانم دیشب شام دعوتمون کرد،من از حقوق خودم ی تومن بهش هدیه دادم،شوهرم حتی تبریک لف ...

کارخوبی کردی چیزی نگفتی  مشک آنست که خودببوییدنه آنکه عطاربگویید  شوهرت بی معرفته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اونوقت من چی بگم،مامانم دیشب شام دعوتمون کرد،من از حقوق خودم ی تومن بهش هدیه دادم،شوهرم حتی تبریک لف ...

من با اینکه شاغلم .روز مادرو عید و مناسبتا شوهرم خودش کادو میده به دو طرف ..... اگر بخوام به مادرم خودم جدا میدم شوهرم نفهمه ....

عزیزم خودت گفتی ساندویچ ساز ایشون حرفی نداشتن خریدن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

ما هر سال دقیقا یه اندازه خرید میکنیم .درسته پول شوهرمه اما مادر منه .

بنظرم تو باید میگفتی هر چی وایه مامان خودت خریدی برا مامان خودم هم میخریم دیگه. اشکالی نداره .مادرا توقع ندارن اصلا 

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰