2777
2789

دهمم

اونجا همه دخترا خوشگلن و با هم دوستن

خجالت میکشم از همشون 

یه جور دیکه منو نگا میکنن نیشخند میزنن بهم

خوشم نمیاد ازشون

از مدرسه که میام کلا حس بد میگیرم نسبت به خودم

چکار کنم😩😩

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منی که تو مدرسه برام قلدری میکردن😑 بیخیال مهم نیست

کلاس چندم

چطور قلدری میکردن

فکر میمردن چون زشتم اونجوری نکاه میکنن

وحشت دارم از مدرسه رقتن

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چه رشته ای؟

ندیده میگم از همشون خوشگلتری

اونا خوشگل نیستن فقط زیاد میمالن میان مدرسه و فکر میکنن اگه چش غره برن و نیشخند بزنن خیلی گنگن

تمرکزتو بزار روی درس و مدرسه رو فقط در همین حد ببین، جوری خوب باش تا متحتشون بسوزه

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
چه رشته ای؟ندیده میگم از همشون خوشگلتریاونا خوشگل نیستن فقط زیاد میمالن میان مدرسه و فکر میکنن اگه چ ...

انسانی

نه اونا خیلی خ‌شگلن من ابروهامم مثل زمان قاجار اصلاح نیستن

واقعا وحشت دارم از مدرسه رفتن 

کلاس چندمچطور قلدری میکردنفکر میمردن چون زشتم اونجوری نکاه میکننوحشت دارم از مدرسه رقتن

کلاس یازدهم 

من خیلی اذیت شدم واقعا سرش چون دختر گوشه گیریم هستم درونگرام هستن 

اصلا تو جمعشون نمیرم 

بگم تو مدرسه ماهم همه گرگنا مثلا زنگ آخر جلومو میگرفتن نمیزاشتن برم خونه اونا پیادن من چون بابام هست دیر کنم جنگم میکنه هرچی میگم برید کنار برم گوش نمیدن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
انسانینه اونا خیلی خ‌شگلن من ابروهامم مثل زمان قاجار اصلاح نیستنواقعا وحشت دارم از مدرسه رفتن

مگه همه چی به چهره ست و ابرو

خوب درس بخون موفق شو

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)
کلاس یازدهم من خیلی اذیت شدم واقعا سرش چون دختر گوشه گیریم هستم درونگرام هستن اصلا تو جمعشون نمیرم ب ...

منم گوشه گیر و درونگرام توی مدرسه ولی بیرون بهترم نمیدونم جرا 

ولی واسم قلدری نمیکنن

فقط مسخره آمیز نگام میکنن

حتی اونایی که خوشکل نیستن

نمیدونم جرا فکر میکنم زیادی زشتم بینیمم بزرگه ساید به همین خاطر

انسانینه اونا خیلی خ‌شگلن من ابروهامم مثل زمان قاجار اصلاح نیستنواقعا وحشت دارم از مدرسه رفتن

خب ابروهاتو بردار

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
خب ابروهاتو بردار

ممکنه بعد برداشتن ابروهام قیافم خوشگلنر شه؟