2777
2789
فکر کن بهش بعد رهاش کن؟

این قانونشه

یه نحوه شکرگذاریه حتی اعتقاد نداشته باشیم انرژیو میبره بالا

قبل خواب یا صبح که بیدار میشیم دراز بکشیم و هیچ چیزو به یاد نیاریم

از نوک انگشتای پا شروع کنیم تا سرمون و به تک تک اینا فکر کنیم

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فهمیدم در هر صورت میدونی خیلی دلواپسم و این بده ن؟ از چیزی بترسی

آره استرس کارو خراب میکنه همه چی برعکس میشه 

بچگی واسه همین بود که خیلی تاثیر فوق العاده ای داشت برام چون اصلا نمیدونستم ترس چیه استرس چیه به هرچی فکر میکردم میشد

دقیقا یادمه داداشم شمال درس میخوند انقدر دلم برای داداشم تنگ شده بود و فقط فکر کردم کاش بیاد بغلش کنم دقیقا دو ساعت بعدش دیدیم اومده و نگفته بود که سوپرایز شیم

خیلی اتفاقات دیگم بود که افتاده بود و من اون موقع نمیدونستم بخاطر همون تمرین شکرگذاری بود که انرژیمو برده بود بالا

متاسفانه من الان انقدر توی ترس و استرسم که هیچی برام درست نمیشه سعی کن از خودت دورش کنی به این باور برس همه چی تحت کنترل توعه و خدا خواسش بهت هست چیز بدی اتفاق نمیفته

آره استرس کارو خراب میکنه همه چی برعکس میشه بچگی واسه همین بود که خیلی تاثیر فوق العاده ای داشت برام ...

ممنونم ازت حتما‌

راستی من شمع تراپی هم بلدم حس میکنم خیلیییی تاثیر داره 

همم قانون تسلا

ممنونم ازت حتما‌راستی من شمع تراپی هم بلدم حس میکنم خیلیییی تاثیر داره همم قانون تسلا

هرچیزی که ارامش بده انرژی جذب میکنه

حتما باهام در ارتباط باش بهم خبر بده کمک خواستی روم حساب کن

ممنونم ازت حتما‌راستی من شمع تراپی هم بلدم حس میکنم خیلیییی تاثیر داره همم قانون تسلا

توی شمع تراپی با فرشته ها ارتباط میگیری اطلاعاتم توی همین حده 

هرچیزی که ارامش بده انرژی جذب میکنهحتما باهام در ارتباط باش بهم خبر بده کمک خواستی روم حساب کن

ببین الان مثلا ی زنه حرف از جدابی زد انرژی منفی ریخت روممن بهم ریختم 

یا مثلا پارتنرم همش میترسک نکنه مهااجرت لکنه

با طرف گفته دعا داره یکی براش زده اینا اذیتم میکنه میتسرم

ببین الان مثلا ی زنه حرف از جدابی زد انرژی منفی ریخت روممن بهم ریختم یا مثلا پارتنرم همش میترسک نکنه ...

حرف زنه رو فراموش کن هیچ سند محکمی نیست حرفش

مهاجرتم فعلا فاکتور بگیر 

دعاروهم اصلا بهش فکر نکن چون خیلی معتبر و قطعی نیست 

حرف زنه رو فراموش کن هیچ سند محکمی نیست حرفشمهاجرتم فعلا فاکتور بگیر دعاروهم اصلا بهش فکر نکن چون خی ...

اره بابا ده نفر گفتن ازدواج داری باهاش خصوصیاتش گفتن

دعا رو‌سرکتاب گرفتم 

در‌کل باز استرس گرفتم اشوب شدم دیگه ولی باور دارم با شمع تراپی هم‌ک شده و‌سیاست همه چیو درست میکنم

اره بابا ده نفر گفتن ازدواج داری باهاش خصوصیاتش گفتندعا رو‌سرکتاب گرفتم در‌کل باز استرس گرفتم اشوب ش ...

همه چی درست میشه هروقت حالت بد شد بیا باهم حرف بزنیم