2777
2789

بنظرتون یه فرد عقده ای حسود

با کسی خیلی خیلی بالا تر  باشه  از خودش با اون رقابت میکنه؟

یا با کسی که سطحش نزدیک خودشه و یه ذره به ذره سوسکی طور میره بالا و پیشرفت میکنه؟

با کدوم رقابت میکنه و ازش اسکی میره؟

من نظر خودم طرف اول اینه که برای اینکه ضایع نشه خودشو با اولی تو جدال نمیندازه چون دستش بهش نمیرسه ضایع میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رقابت با کسیه که اونو ار خودمون بهتر میبینیمکسی که از ما پایینتره چه رقابتی داریم باهاش اخه

ن داره میگه با کسی ک اختلاف زیادی دارن میترسن رقابت کنن با کسی ک یخورده سر تره رقابت میکنن 

رقابت با کسیه که اونو ار خودمون بهتر میبینیمکسی که از ما پایینتره چه رقابتی داریم باهاش اخه

اتفاقا بنظرم کسی که ضعیفه و پیشرفت کنه خیلی بیشتر از کسی که ذاتا قویه تو چشم مسره حسادت بهش بیشتره بنظرم

اره این میگمبنظرت کدوم

دومی عطششو کمبودشو بیشتر میکنه واسه رقابت و رقابتای شدید تری میکنه اینکه اینقد اسکی میره معلومه طرفو خیلی بالا دیده ک اینقد میخواد شبیهش شه طبق تجربه میگم طرف برای اینکه هیکلش مثل من شه رفت زیر تیغ عمل چون من ۵۰ کیلو بودم اون ۱۰۰ کیلو😏همشم نگاهش به ساق پام بود ببینه شبیه شده یا نه