2777
2789
عنوان

دیدین گفتم فقط برا مامانش میخره برا من گوزم نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 45 پست

کاش بمیرم ک هیچکس دوسم نداشت😭😭😭😭😭

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخداوند که هرچی ما میکشیم از توقعه‌

رها کن عزیزم 

بعد هفت سال باید شناخته باشی دیگه 

توقعتو از بین ببر و انتظار نداشته باش 

می‌دونم سخته ، ولی بعداً راحت تر میشی 

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

شایدسوپرایز داره واست

الکی امیدوارش نکن هفت سال نکرده امسالم‌نمیکنه 

شوهر من وضعش هم خوبه ولی این ۱۶ سال هیچی نخریده و خودمم میدونم نمیخره دیگه امیدی نداریم امثال ما

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

چون کادو نگرفته بدبختی! 

عجبا 

خب توهم واسش کادو نگیر مناسبتا

به نظرم اینقدر عصبانیت نداره

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

منم مثل تو اماوايل خودمو گول ميزدم كه شوهرم بلد نيست و فلانولي الان ميدونم مردي كه كاري انجام نميده ...

دقیقا

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

ولش کن بابا حوصله داری من اهمیت نمیدم شوهرم برای من چیزی نخرید حتی یک شاخه گل نخرید ولی امروز گفت بیا با هم بریم برای مادرم گل فروشی گل بخریم که خودم انتخاب کردم گل مادر شوهرم خوشگل ترین و گرون ترین گل انتخاب کردم در حالی روز زن شوهرم هیچی نخرید برام اهمیت نداره روز مرد برسه منم نمیخرم براش 

چون کادو نگرفته بدبختی! عجبا خب توهم واسش کادو نگیر مناسبتابه نظرم اینقدر عصبانیت نداره

شما کل زندگیمو نمیدونی حوصله توضیحم ندارم 

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy