2777
2789
عنوان

دیدین گفتم فقط برا مامانش میخره برا من گوزم نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 45 پست
الکی امیدوارش نکن هفت سال نکرده امسالم‌نمیکنه شوهر من وضعش هم خوبه ولی این ۱۶ سال هیچی نخریده و خودم ...

شوهر منم همینه انگار عار داره روز زن یا تولدم هدیه بخره 

فققط سال اول زندگی برام گل خرید روز زن 

بعدش یکم اختلاف اینا داشتیم .‌میگه هدیه مال اوناست ک‌عااشق همن. نه من و تویی که کلی دعوا و تنش داشتیم‌!! منم توقعی ازش ندارم.

از صبح تا حالا ۶تا تاپیک در این مورد زدی معلومه که خیلی ناراحت شدی و انگار دلت شکسته و واقعا حرفی هم برای گفتن ندارم و نمیخوام الکی بهت دلداری بدم. فقط امیدوارم خدا دلتو شاد کنه

پزشک کوچولو🩺📚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخخ،نمیخره ولش کن،تو هم از طریق رابطه تحریمش کن حالا که قدر نشناسه

کدوم رابطه همیشه من میرم جلو اون سرده 

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

چون کادو نگرفته بدبختی! عجبا خب توهم واسش کادو نگیر مناسبتابه نظرم اینقدر عصبانیت نداره

مشکل ما زنا کادو نیست اون دوست داشتنس😐

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

از صبح تا حالا ۶تا تاپیک در این مورد زدی معلومه که خیلی ناراحت شدی و انگار دلت شکسته و واقعا حرفی هم ...

خیلی چون بار اولش نیست.....میگم حتما داره خیانت میکنه وگرنه چطور انقدر بی احساسه؟

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مشکل ما زنا کادو نیست اون دوست داشتنس😐

ولش کن بعضیا نمیفهمن

شما کل زندگیمو نمیدونی حوصله توضیحم ندارم

اینجا  هم کل زندگیتو که نگفتی 

طبق همون تیکه که گفتی نظر دادیم

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

بخداوند که هرچی ما میکشیم از توقعه‌رها کن عزیزم بعد هفت سال باید شناخته باشی دیگه توقعتو از بین ببر ...

اره راست میگین بعضی از مردها همین جورن منم ۱۳ سال ازدواج کردم هیچ وقت چیزی ندیدم ولش سخت نگیر اون برا من چیزی نمیگیره ولی من برا مادر شوهرم میگیرم میگم مادر هستش دلش شاد  میشه  این چند صبای ک هستش 

بخداوند که هرچی ما میکشیم از توقعه‌رها کن عزیزم بعد هفت سال باید شناخته باشی دیگه توقعتو از بین ببر ...

توقع ندارم برا من بخره ولی برا مادرش ک خرید دلم شکست 

کدوم رابطه همیشه من میرم جلو اون سرده

یه واقعیت بهت بگم؟حالا شاید بقیه سرزنشم کنن یا متهم بشم به بهم زدن زنذگی زن و شوهر یا دید منفی داشتن  ولی بدون فعلا در این برهه از زمان  اولویتش نیستی خیالش راحته که هستی و لزومی نمیبینه ابراز محبت خاصی بکنه حالا به هر دلیل که من نمیدونم پس  اینو درنظر بگیر و بدون دعوا بدون گله بی حاصل به فکر خودت باش نه دشمنش باش نه فداکاری بیش از حد براش بکن نه برو توسیس قربانی رنجور محنت کشیده 

زندگی خودتو به فکر پیشرفت شخص خودت باش 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
شوهر منم همینه انگار عار داره روز زن یا تولدم هدیه بخره فققط سال اول زندگی برام گل خرید روز زن بعدش ...

هدیه شون ارزونی خودشون حالا انگار ما مونده هدیه اوناییم 😂آدم باشه کادو نمیخوام عین شوهرای مردم به زن وبچش اهمیت بده ۳۶۴ روزی آدم نیست این یه روزم نمیخوام ادا آدمیزاد در بیاره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم