2777
2789
عنوان

مشورت درمورد انتخاب خواستگار بیاااید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 99 پست
خب این خودش خیلی خوبه. نظر مامانت چیه در مورد این خواستگارا و دوستت؟

درمورد اون خاستگاره( چون زنعموم معرفی کرده و خودش اصلا ادم خوبی نیست) مامانم میگه اگه اونا دوست صمیمیشون اینان پس خودت ببین دیگه حتما مثل همن ایناهم ادمای آزارگری هستن

از طرفیم هی میگه بگو کاراشو راست و ریست کنه بیاد(دوس پسرم) درحالی ک این بچه داره همه زورشو میزنه فشار اوردن بیشتز من فقط انرژیشو میگیره عقبش میندازه ب اندازه کافی رو این موضوع بحث و مرافعه کرد‌یم

مامانم خیلی دوسش داره و تاییدش میکنه چون منش و رفتارش ب خونواده منم ثابت شده‌ست. خب تقریبا از سال دو ...

الان سربازی رفتن خیلی ملاک نیست واقعا. چون هرچند سال یه مبلغی رو مشخص میکنن میشه خرید. شغل دولتی ام که کم پیدا میشه که بخاطرش سربازی بخوای بری.

شما الان وسط یه رابطه ای. اگر امیدی بهش هست و خانواده ت در جریانن مخصوصا که میگی پدرت هم میدونه بهتره با اونا مشورت کنی. این یک سال فرصت رو بده و توی این مدت هم اگر میتونی رسمی کن رفت و آمدت رو. 

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان سربازی رفتن خیلی ملاک نیست واقعا. چون هرچند سال یه مبلغی رو مشخص میکنن میشه خرید. شغل دولتی ام ...

درست میگی عزیزم خیلی ممنونم از کمک و راهنماییت

نمیخوام خانوادم فکر کنن من قطعی نیستم چون تابحال شدیدا جبهه گرفتم و اجازه ندادم هیچ خاستگاری بیاد

بفهمن شک دارم حدس میزنم دامنه دخالت گسترده تر بشه و چون پدر و مادر هستن نمیتونم نادیده بگیرم

یکم پول جمع کنم دوباره میرم پیش تراپیستم

اگه مراجع من بودی بهت میگفتم تو درگیر احساسات و هیجانت شدی. چون مدتیه با این پسر دوستی و بهش علاقه پ ...

منم میتونم سوالمو بپرسم راهنماییم کنید 

فاطمه هستم🐾دختر اردیبهشتی 🌈🌼عاشق  یادگرفتن و بهتر شدن 🦋🕊ما یادمیگیریم تا زندگی بهتری داشته باشیم 🌸🌿 از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱 محکم باش؛پشت آرزوهات خدا وایساده👩🏻‍🌾🌻شیفته ی چیزهای ساده💕🍭🎀

به دوست پسرت بگو یه حرکت کوچیک بزنه .

مثلا یه جلسه برای جلسه ی معارفه با همراه خانوادش بیان خونتون برای آشنایی بیشتر بعدش چند ماه بعد بیاد خواستگاری بعدش وند ماه بعد بیاد برای بله برون همینطوری ادامه بدین تا عروسی این پروسه رو الکی طولانی کنید تا اوضاعش میزون بشه و خیال تو هم راحت باشه که حتما می خوادت

من از شما ممنونم بابت راهنمایی های منطقیتونخودتون رو ناراحت نکنید عزیزم❤️

نه عزیزم ناراحت چیه.

هرکسی یه نظری داری دیگه.

من یه مراجع داشتم همین امسال، ۸ سال با یه پسری دوست بود. همه جوره با هم بودن. خانواده دختره در جریان بودن اما پسره نه، فقط میدونستن یکی با پسرشون دوسته.

اوکی بودن و حتی تو ذهنشون وسیله خونه انتخاب میکردن. یهو پسره توی چند ماه سرد شد و گفت تمومش کنیم!

خیلی ام همدیگه رو دوست داشتن. 

اینا یه مقدار زنگ خطر رو فعال میکنه توی ذهن

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
نه عزیزم ناراحت چیه.هرکسی یه نظری داری دیگه.من یه مراجع داشتم همین امسال، ۸ سال با یه پسری دوست بود. ...

بله درست میگید منم دیدم ازین موارد

اما هرکس شرایطش متفاوته

برام دعاکنید که بعد ازین فشار و تشنج اسمونم ابری نباشه و آبی‌بشه

به دوست پسرت بگو یه حرکت کوچیک بزنه .مثلا یه جلسه برای جلسه ی معارفه با همراه خانوادش بیان خونتون بر ...

پدرم موافق نیست‌

تو خانواده ما پروسه ازدواج معمولا خیلی سریع پیش میره):