2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پسرمو لجباز و لوس بار آورده مثل دختراش

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 103 پست

عزیزم‌ببخشیدا منم باشم به اونا پناه میبرم، 

شما کجا دارید در حقش مادری میکنید،.

اگر واقعا تربیتش براتون مهم بود ، باید میمونید و براش کلی وقت و انرژی میزاشتید،. تازه کشیده هم زدی، باریکلااا... اون بچه دو روز دیگه یاغی میشه،. 

اون بچه مادر میخواد... چه دلیلی داره وقتی شما هستید بره پیش مادربزرگش... اون فقط داره اونجا بزرگ میشه..

خوبه حالا به روز مونده پیشت

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم با این کارها بچه‌ت ازت دور میشه

آروم باش و سعی کن رفتارهای غیرمنطقی از خودت نشون ندی مثلا وقتی گفت سوپ اونا خوشمزه‌تره سعی کن آروم باشی و با لبخند بپرسی چی بریزم توش دوست داری یا بگو بیا با هم آشپزی کنیم یا ...

اینطوری بچه‌ت آروم میشه کنارت

با این طرز برخوردت خانواده شوهرت هر چی ازت پیش بچه بد بگن بچه میگه حق دارن ببین مامانم واقعا اذیتم می‌کنه!

اگه کنارت احساس آرامش کنه هر چی پشت سرت بگن رو میاد بهت میگه تو هم فرصت داری ذهنیتش رو به نفع خودت تغییر بدی وگرنه ازت بترسه بیشتر میره سمت اونا

پرستارم نگیر رفتار خودتو اصلاح کن

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

عزیزم متاسفانه مامان شاغل نمی‌تونه همه چیز رو با هم داشته باشه 

وضع همه همینه نه شما 

جاری من پرستار گرفته 

یکی از دوستام پیش مادر و مادرشوهرش می‌زاره 

یکیشون مهد طولانی 

بهرحال هر کدوم ی مزایا معایبی دارن 

شما هم که نمی‌خوای شغل رو ول کنی و بچه داری کنی پس بزن به بی خیالی و اون ساعتایی که هستی بهش محبت کن و بازی کن که بچه جذبت بشه 

عزیزم متاسفانه مامان شاغل نمی‌تونه همه چیز رو با هم داشته باشه وضع همه همینه نه شما جاری من پرستار گ ...

اینقدر سر کار استرس روم هست میام خونه اعصاب ندارم دیگه

از اول بچه نمی‌خواستم الآنم نه وقتش رو داری نه حوصله اش رو اون لجبازی نمیکنه شما خسته و بی اعصابی رفتارت با بچه مریض رو ببین به نظرت این رفتار منطقیه؟ 

پیشنهادی کارت رو کمتر کن یا اگه میتونی یه مدت مرخصی بدون حقوق بگیر 

هفته ای چند روز بگو یکی بیاد کارای خونه و آشپزی رو بکنه

اینقدر سر کار استرس روم هست میام خونه اعصاب ندارم دیگه

فراموش نکن وظیفه اول شما مادری کردن 

اون بچه هم گناه داره 

کاش مسوولیت هات رو فعلا کم میکردی 

با ی پوزیشن و حقوق پایینتر تا بچه بزرگتر بشه .... ولی بهرحال خیلی سخته کار بیرون و بچه 

از اول بچه نمی‌خواستم الآنم نه وقتش رو داری نه حوصله اش رو اون لجبازی نمیکنه شما خسته و بی اعصابی رف ...

یه خانم مسن هست میاد کارامو میکنه اخر هفته منتها شوهرم نمیزاره بچمو نگهداره میگه از تربیت بچه چیزی حالیش نیست 

یه خانم مسن هست میاد کارامو میکنه اخر هفته منتها شوهرم نمیزاره بچمو نگهداره میگه از تربیت بچه چیزی ح ...

من دوقلو دارم یه خانمی یه روز در میان میاد کار خونه منم نمی‌زارم با بچه ها باشه ولی خودمم دیگه کار نمیکنم تربیت بچه ها برام مهم تره

عزیزم به نظدم مادر شوهرت داره لطف بزرگی میکنه که بچتو نگه میداره.آدم حوصله بچه خودشم نداره‌سعی کن به ...

اگه به من باشه یک ثانیه ام نمیگذارمش پیش اون شوهرم اصرار میکنه