2777
2789
عنوان

خاستگارم یه پسر ده ساله داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 101 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون مردا پادشاهی میکنن. هرکاری دلشون بخواد میکنن هیچکسم هییییچچچچ چیزی رو برای این مردای....... بد ن ...

داییم تو موقعیت همچین ازدواجی بود دختر خانم ۱۵ سالش بود من گفتم دو روز دیگه میره دانشگاه و عروس میشه اما خانواده هرکاری کردن که نشه

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

من؟ نه تنها قبول نمیکردم بلکه اون کسی معرعی کرده یا اشنا کرده یا چنین جسارتی رو تو خودش دیده که بیاد ...

ژوووونم ژذبه

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من باهاش حرف زدم خودم مرد سن بالا دوس دارم نه بچه دار

احتمالا از نظر مالی و محبت خانوادگی ضعیفی

چون ازدواج با این آقا فاجعس تجدیدنظر کن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

حالا امورد شما که کاملا مشخصه اشتباست با توجه به سنت ولی کلا هر سنی داشته باشیم بزرگ کردن بچه ی شوهر کار هرکسی نیست و روحیه و صبر خاصی میخواد

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

ولی پسر ۲۰ ساله که نمیره با زن ۳۵ یا ۴۰ ساله ازدواج کنهاکثرا پسرای سن بالا و با تجربه با خانمای مطلق ...

اینجا هم به استارتر اشکال سن رو گرفتن یعنی سن بره بالا اوکیه ولی برای پسر ۴۰ سال دیدم مخالفت میکنن با زن هم سن که بچه داره ازدواج کنه

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

ژوووونم ژذبه

مسخره😄😄😄😄

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄