2777
2789
عنوان

خاستگارم یه پسر ده ساله داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 101 پست

نه

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا اینجا بعضیا موافقن ولی اگه یه خانم پسر ده ساله داشته باشه کسی نمیخواد

الان میشه بگید موافقا کجا هستند

از نظر من یا جدا نشید، یا اگه با بچه جدا شدید بمونید به پای بچهه، 

زن و مرد هم نداره

بچهه ها بیشتر اذیت میشن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چون مردا پادشاهی میکنن. هرکاری دلشون بخواد میکنن هیچکسم هییییچچچچ چیزی رو برای این مردای....... بد نمیدونه. کلا باید بهشون خوش بگذره. همه هاشونو دارن : شرع، عرف، قانون. می‌بینی که حتی خود دخترا هم.

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
من بودم جای اسی یا پدرش میزدم تو دهن طرف

دقیقا من همسایه برای پسرش به مامانم گفته بود اونم رد کرده بود پسره سیگار میکشید همین. شب اینو موقع خواب برا بابام تعریف کرده بود یهو دیدم از تو اتاق صدای داد و بیدار میاد و مامانم ارومش کرد صبح تعریف میکرد گفته برم در خونشون بگم تو پسرت چی دیدی که فکر کردی من دختر میدم بهش

اره میتونی کناربیایی مادر شدن سخته ازاون ور شما نیستید تا مادری سخت تتتتررررر میشه کارت بشین فکرخاتو ...

خوب فقط سن نیس یکی حالا نه اسی x ممکنه قیافه خانواده و... خوب نداره این بهترین کیسه باید ببینه شرایط چیه

یا خدا

هرگز

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
الان میشه بگید موافقا کجا هستنداز نظر من یا جدا نشید، یا اگه با بچه جدا شدید بمونید به پای بچهه، زن ...

نه حرفتون درست نیست بچه تو خانواده متشنج بیشتر اسیب میبینه

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

ولی پسر ۲۰ ساله که نمیره با زن ۳۵ یا ۴۰ ساله ازدواج کنه

اکثرا پسرای سن بالا و با تجربه با خانمای مطلقه و بچه دار ازدواج می کنند این مورد بازم قابل هضم تره

و اینکه حضانت بچه با پدره نه خانم جدا شده

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اصلا چرا همچین کسی رو به عنوان خواستگار راه دادین؟ یه کم به خودتون نگاه کن ببین چی باعث شد این آدم همچین جسارتی بهتون بکنه با بیست سال اختلاف سنی با یه بچه ده ساله جرات کرده اسمتو بیاره هیچ پاشده اومده خواستگاری ؟ یعنی یه آدم بزرگ و عاقل نبود محکم بکوبه توی دهنش دهنشو پر خون کنه ؟ اون وقت تاپیک زدی میپرسی قبول می‌کردید ؟ حالت خوبه واقعا ؟

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

من حتی با وجود سن ۲۶و یوبار طلاق تو عقد این مواردو قبول نمیکردم 

عقل داشته باش

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟