شاید اگه از یه مربی کمک می گرفتی بهت راهکار میداد فقط بالا تنت اب بشه
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
😁شاید باورت نشه من ازبچگی تا بیست و خورده سالگی دارو چاقی مصرف کردم اخع۴۵کیلو بودم چاق نمیشدم اخرش شیر خشک و باشیر روزی دو بار میخوردم با مخمر ابجو هلث اید به خودم اومدم شدم نزدیک۸۰کیلو لاغر کردم الان۷۰دیگخ نرمالم😁
با رژیم فقط یه جای بدن لاغر نمیشه همه جاش لاغر میشه فک کنم مگ کنارش ورزش داشته باشی یکم تاثیر بذاره
می دونم منظورم همون ورزشه
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
چی بگم هرکی بدنش یه جوریه من دارو چاقی خوردم که گفتن تقلبی بوده همه مردن یا کچل شدن کلا اسم ورسم نداشت حالا اگه منو میدیذی مث قرص ماه شده بودم😂به تطرم هرچی میگیری بادکتر داروخونه مشورت کن