2777
2789

مجردی هم خوبی های خودشو داره 

اما تنش هم زیاد داره اینکه هی خواستگار بیاد ی موقع هایی دل میبندی اما متوجه میشی ب درد نمیخوره خیلی ضربه بدی ب آدم میخوره 

دوس دارم زندگیم ب ثبات برسه 

الانم خیلی سخت گیر شدم هیچکس اون طوری ک میخام کامل نیس 

ضمن اینکه خیلی دوس دارم مادر بشم 

نمیدونم چیکار کنم خیلی خسته ام 

توروخدا برام دعا کنید 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر كردن هم چيز مهمي نيست همش اعصاب خوردي عهدرصد كمي واقعا خوشبختن

پروسه خواستگاری استرس خیلیییی زیادی ب آدم میده 

واسه همین دوس دارم یکی باشه انتخاب کنم تموم شه بره

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔

هعع من خسرت یه دختر کوچولوی ناز به دلم موند☹️حسرت بابای میمونشم همینجور😭

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
به نظرم کمی وسواس یا کمالگرایی داری بهتره بری مشاوره

اره متاسفانه ب شدت کمالگرام 

حتی ی کار کوچیک هم ک بخوام انجام بدم باید ب بهترین شکل انجام بشه اگه نشه تا چن وقت حتی چن سال خودخوری میکنم 

چ برسه ب ازدواج برا همین خیلی سخت گیرم میدونم اگه خدا نکرده اون جوری ک میخام نباشه میمیرم

قسمت خودش جوری سرراهت قرارمیگیره ک نتونی نه بگی

دعا کنید اون طور ک میخام باشه