2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه جداشیم برو ازدواج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 74 پست
از بهزیستی گرفتن؟؟ به منو شوهرم نمیدن

اره عزیزم فکر کنم پنج سال باید از ازدواج بگذره همچین چیزی

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

باشه عزیزم حالا ندارین بعدها پول دستتون میاد .امیدتونو از دست ندید ‌کلی راه هست .بمون پای شوهرت اتفا ...

اشالله که خدا واسه ماهم معجزه کنع من و شوهرم همدیگه رو خیلب دوست داریم هیچوقت به جدایی فکر نکردم و نمیکنم 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی حرف دیگران ادمو عذاب میده اگه بزارن ادم به حال خودش باشه این همه عجله نمیکنه ادم اینقدر استرس ...

اگه واقعا شوهرت رو دوست داری و شوهرت خوبه به حرف مردم اهمیت نده قدر زندگیت رو بدوم .به فرض که جدا شدی و بچه دار شدی فکر میکنی همه مردا خوبن و وفادار مردا انقدر نامرد هستن که نگو.پس اگه شوهرت خوب و وفادار هست بچسب به شوهرت  و بخاطر بچه بهش سخت نگیر.

آنید داشته باش .درمانی ادامه بدید شد شد نشد پول جمع کنید برید تهران

انشاللهد توکل به خدا

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
اگه واقعا شوهرت رو دوست داری و شوهرت خوبه به حرف مردم اهمیت نده قدر زندگیت رو بدوم .به فرض که جدا شد ...

من هیچوقت به جدایی فکر نمیکنم حتی اگه هیچوقت بچع دار نشم، اینهم حرفتی از رو ناراحتی شوهرمه وگرنه اونم هیچوقت دلش نمیخواد جدابشیم

عزیزم انشالله که. خدا یه شوهر خوب سر راهت قرار میده و خوشبحت میشی، خداا بچه خواهرت رو هم حفظ کنه انش ...

ممنون عزیزم ❤️💚 ان شالله به زودی تاپیک بارداریتو میذاری🌹

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗

نمیدونم چرا یه عده خودشونو میزنن ب نادانی

استارتر هی میگه به پرورشگاه تو آخرین مرحله فکر میکنم 

هی میگن سرپرستی قبول کن فلان کن

الکی نا امیدش میکنن 

یذره ملاحظه داشته باشید لطفا ایشونم مثل خواهرتون 

استارتر عزیزم سنی نداری ک الکی ب خودت استرس و فشار نیار فشار عصبی برای اقدام خیلی مضره ...معمولی رابطتون رو داشته باشین ب چیزیم فکر نکنید فقط،جلوگیری نداشته باشین همین

یه مدت از زندگی لذت ببر ایشالا همینجوری باردار شی

بعد ک پول اومد دستتون اگ تا اونموقع نی نی تو دلت نداشتی بیاین تهران قشنگ کاراتو نو انجام بدین 

کار نشد نداره 

ایشالا نی نی های خودتو بغل بگیری 

ممنون عزیزم ❤️💚 ان شالله به زودی تاپیک بارداریتو میذاری🌹

تشکر انشالله 

نمیدونم چرا یه عده خودشونو میزنن ب نادانیاستارتر هی میگه به پرورشگاه تو آخرین مرحله فکر میکنم هی میگ ...

توکل به خدا امروز خودم سونو دادم روز سوم 8 میلی بود بزرگترین فولیکول دکتر گفت حتما امپول ازاد سازی بزن این ماه دیگه این ماه دارو اینا مصرف میکنم از ماه بعد دیگه پی دکتر نمیرم تا ببینم چی پیش میاد، این قدر این چند سال خرج دکتر کردم پولامو حالا جمع میکردم ماشین میخریدم باهاشون همشم بی نتیجه هووووف

از ایلامی ؟ درخواستم رو قبول کن یچی بگم

بله حتما

توکل به خدا امروز خودم سونو دادم روز سوم 8 میلی بود بزرگترین فولیکول دکتر گفت حتما امپول ازاد سازی ب ...

توکل ب خدا 

حسم مثبته ایشالا دامنت سبز میشه 

ایشالا تاپیک سیسمونی و اش دندونی بزنی

توکل ب خدا حسم مثبته ایشالا دامنت سبز میشه ایشالا تاپیک سیسمونی و اش دندونی بزنی

ممنونم عزیزم انشالله خدا از دهنت بشنوه

عزیزم شرایطتون دقیقا مثل ماست.منم خودم سالم شوهرم مشکل دارهفقط هم تعدادش نرماله مورفو و تحرک خیلی پا ...

طب سنتی نه نرفتیم ولی خرنوب و گرده نخل داره استفاده میکنه چندماهه.، ای یو ای گو ای وی اف تا مرحله تشکیل جنین رفتیم ولی ضعیف بود جنینا، شماچی