2777
2789

پز میده عروسام  دامادام دخترام اینچیزارو برام خریدن تو برات چی خریدن 

یکی نیس بگه تو بچه هات پولدارن ما چکار کنیم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

منم پول نداشتم اصن نرفتم خونشون نه زنگ زدم روم نمیشه 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

چه طوری اسمشون میشه خواهر؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا. 

ولی شما باید هر ماه صد تومن بزاری کنار.ب ای مراسم.و کادو .بعد چند نفر بشین شاید تونستید یک بلوز یا....

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

اشکال نداره عزیزم 

مادر باید درک کنن 

خالتونم باید خودشونو تغییر بدن 

زشته 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بهش زنگ بزن تلفنی تبریک بگو

روم نمیشه ترجیح میدم اصلا چیزی نگم

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
دقیقا. ولی شما باید هر ماه صد تومن بزاری کنار.ب ای مراسم.و کادو .بعد چند نفر بشین شاید تونستید یک بل ...

فقط ۴۰۰ دارم میخوام دخترمو ببرم دکتر  پول گیرم بیاد شاید کیف براش خریدم

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
روم نمیشه ترجیح میدم اصلا چیزی نگم

اشتباه میکنی 

مثل شوهر بعضی نی نی سایتی ها میگن شوهره حتی یه تبریک هم بهمون نمیگه ! 

محبت فقط کادو نیست 

محبت کلامی رو ما زنا خیلی دوست داریم , غیر اینه ؟ 

بهش زنگ بزن بدونه «به یادش بودی »