2777
2789
عنوان

پول نداشتم روز مادر چیزی براش بخرم خالمم هر سال روز زن زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شام ساده. ی دسته نرگس. البته دیروز ۵ شاخه نرگس خدا گواهه صدهزار تومن.

بخوام ۱۰۰بدم گل. ۱۰۰دیگه روش میذارم براش کیف میگیرم دوست داره. یه پیجی بلدم کیفش قیمتش مناسبه و شیکن همونا تو شهرمون چند برابره

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
فقط ۴۰۰ دارم میخوام دخترمو ببرم دکتر پول گیرم بیاد شاید کیف براش خریدم

من صبحی ۳۹۰ یا شایدم ۳۵۰ دادم یه جعبه شکلات گرفتم 

روی یه برگه نوشتم مادر عزیزم روزت مبارک 

رفتم جلو شکلات و دادم دستش و بوسیدمش 

الانم من تو اتاقم و مامانم جلو تی وی داره 

چای و شکلات رو میخوره 

خیلیم خوشحال شد 

برادر و بابام هم هیچی کاری نکردن 😑

فقط ۴۰۰ دارم میخوام دخترمو ببرم دکتر پول گیرم بیاد شاید کیف براش خریدم

تو خونه وسایل اولویت یا ...داری بپز. چند شاخه نرگس بخر. مادرا توقع ندارن.

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
اشتباه میکنی مثل شوهر بعضی نی نی سایتی ها میگن شوهره حتی یه تبریک هم بهمون نمیگه ! محبت فقط کادو نیس ...

عزیزم مامانم توقع کادو داره خودش گفت لهم برام چی خریدی 

اگ نمی‌گفت باز یه چیزی تازه اگ چیز کمی هم بخرم مثلا یه شاخه گل خوشش نمیاد

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
بخوام ۱۰۰بدم گل. ۱۰۰دیگه روش میذارم براش کیف میگیرم دوست داره. یه پیجی بلدم کیفش قیمتش مناسبه و شیکن ...

تهرآن مجل ما گل گرونه... شهرستان ارزونتره. کاری نداره کوکو درست کن.برو دیدنش

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.
عزیزم مامانم توقع کادو داره خودش گفت لهم برام چی خریدی اگ نمی‌گفت باز یه چیزی تازه اگ چیز کمی هم بخر ...

امسال گذشت 

اما سالای بعد هر ماه یه مبلغ خیلی کم مثلا ۱۰۰ هزار تومن 

بذار کنار 

روز مادر میتونی یه کادو خوب بگیری 

من هرسال همین کارو میکنم 

ولی امسال اصلا یادم رفته بود روز مادر رو بخاطر مشغله های ذهنیم 

صبحی با عجله یه جعبه شکلات گرفتم 

امسال گذشت اما سالای بعد هر ماه یه مبلغ خیلی کم مثلا ۱۰۰ هزار تومن بذار کنار روز مادر میتونی یه کادو ...

سآلای بعد دستم میزه تو جیب خودم هم برا پدر هم مادرم میترکونم ولی نمیشه از جیب شوهر ک اونم راضی نیست خرج کرد 😕

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
عزیزم مامانم توقع کادو داره خودش گفت لهم برام چی خریدی اگ نمی‌گفت باز یه چیزی تازه اگ چیز کمی هم بخر ...

مادر منم اینجوره میگه انتظار ندارم کسی برام چیزی بخر چون میدونم نمی‌تونید ولی خب مثلا گل بهش بدم چون بدش میاد نمیگیره 😑 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....