2777
2789
عنوان

کمکم کنید

60 بازدید | 13 پست

شوهرم دکتر هستش و بخاطر کارش همیشه سر کاره شیفت شب کار میکنه و دیر برمیگرده خونه سر همین موضوع من نمیتونم با کارش کنار بیام خانم های دیگه دائم با شوهراشون بیرون هستن و همسر من اصلا نمیتونه با من وقت بگذرونه برای همین هر روز کارم شده گریه راجب کارش باهاش حرف زدم ولی عصبانی شد و گفت من کارم رو بیشتر دوست دارم گفتم من فقط طلاق میخوام ولی عصبانی شد و قاشق روی میز رو پرت کرد سمت چشم و دعوامون شد از اون موقع هم خونه نیومده کمکم کنید

دکتر چی هست

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو مگه شما از اول نمیدونستی دکتره و از این مکافاتا زیاده...کاریه که شده ...بچه داری؟...

میدونستم ولی به من گفته بود قول مدم واست وقت بزارم نمیدونستم اینجوری میشه پنج ماه از ازدواجمون گذشته قصد اوردم بچه هم فعلا نداریم

خوب چرا برای خودت برنامه نداری 

چرا چشمت به شوهرته 

برنامه های متفاوت تو زمینه های تفریح،مطالعه،ورزش ،مهارت آموزی 

گشتن با دوستان و خانواده 

اگر ظرف حمایت عاطفی ت پر نیست 

نباید همه رو از شوهرت بخواد 

این کمبود با دوست و خانواده جبران کن

خوب چرا برای خودت برنامه نداری چرا چشمت به شوهرته برنامه های متفاوت تو زمینه های تفریح،مطالعه،ورزش ، ...

والا کسیو ندارم که باهاش برم بیرون دوست که کلا ندارم کل خانوادم هم شیراز زندگی میکنن و من برای کار شوهرم اومدم تهران

والا کسیو ندارم که باهاش برم بیرون دوست که کلا ندارم کل خانوادم هم شیراز زندگی میکنن و من برای کار ش ...

خوب برای پر کردن تنهایی هات برنامه بریز 

از صبح تا شب بی برنامه سخته 

کلاس برو 

دوست پیدا کن

مگه کارای خونه میزاره ؟

خوب پس کارای خونه اولویت بالاتری برات داره 

نسبت به پیدا کردن دوست و تفریحی 

مگه یه باشگاه رفتن و اومدن چقدر وقتت رو میگیره 

یا یه کلاس هنری رفتن 

هزینه ای که برای این کلاس و آرامش روانی می‌ذاری 

تو اورلویت دومت است