2777
2789
عنوان

بیاین یکم منو نصیحت کنید 🥺

69 بازدید | 14 پست

من دارم دیونه میشم من با طرفم کات کردم چون مجبور بودم اون پیگیر بود ول نمی‌کرد یعنی هر بار ک ردش میکردم آنقدر گریه میکردم و دیونه میشدم ولی سر ی چیزی باید بیخیال میشدم ولی امیدم ب این بود ک اون منو ب این زودی فراموش نکنه ک شرایط اوکی شد برگردم الان فهمیدم ی زن متاهل فالو کرده حتی پیج آرایشگاه زنم فالو داره زنه هم اینو فالو کرده وسط ی بار پیج زن رو انفالو کرد فرداش دوباره... 

انگار رفتن ت رابطه چون آدمی نیست آشنا فالو کنه دخترم فالو نداشت سر جم 20 نفر فالو داره حتی پیج شو ب منم نمیداد! 

شوهر زنم پیج داره امروز آنقدر منتظر بودم ب استوری با زن بزاره ی کاری کنه از فکر و خیال دربیام خبری نشد انگار رابطش با زنش خوب نیس 🥲 

واقعا نمیتونم ببینم رفته با زن متاهل شرایطم جور نیست برگردم بهش خودشم دیگ بیخیالم شده خبری نیست زندگیم شده چک کردن پیج زنه 🤦🏻‍♀️😭

البته وقتی فقط پیج پی وی زن رو فالو داشت ب منم پیام میداد و پیگیر بود بعدش دیگ خبری نشد 

میدونید خیلی زورمه پیجش رو ب من نمیداد بعد زن متاهل براش آنقدر شیرینه ک... 

مطمئنی فامیل نیست؟

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت نخواستی دیگه اون که کات نکرد خودت ول کردی نمیخواست که بشینه تا ابد منتظرت بمونه

از سر کارای اون تموم کردم فک کن ت ی آزمون شرکت کرده بودم برای معلمی خبری نبود ازش تا اینکه تو بیوم گذاشتم قبول شدم زود پیام داد قربون صدقه رفت منم قبول نشده بودم مجبوری گفتم شدم و سرد برخورد کردم جواب ندادم تا بره ک خراب نشم چون اگ میگفتم نشدم میرفت الان منتظر جواب اعتراضاتم ک بیاد قبول شدم برم سمتش ولی اون رفته ت رابطه ت ی وضعیم هر بار میمیرم و زنده میشم

اولا دلیل نمیشه هرکسی استوری نمیزاره از تبریک به همسرش دوسش نداره ‌.

دوما  ان شاءالله که اینطور نیس چون اونوقت مشخص میشه ایشون چقد لاشی بوده ...

پس خداروشکر کنید که جدا شدین و تهمتمم نزنید.

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

مطمئنی فامیل نیست؟

آره چون چن تا پسر ک دوستاش بودن فالو کرده بود دو تا هم پیج این دختر رو دیگه هم کسی رو فالو نمیکنه با پیج فیکم هر چی دوباره فالوش کردم بک نداد 

بعدم فامیل رو چرا آن فالو میکنه فرداش دوباره فالو؟ 🥺

ولش کناین قدر نبودی تو زندگیش که بخواد پیجش رو بدهو اگه سلیقش زن متاهله‌ که ...

دقیقا همش اینارو تکرار میکنم برا خودم ولی دست خود آدم نیست هی خودمو سرزنش میکنم 

دقیقا همش اینارو تکرار میکنم برا خودم ولی دست خود آدم نیست هی خودمو سرزنش میکنم

چون تازه کات کردی

۴_۵ ماه بگذره تازه میفهمی معنی این حرفا رو

🍷🌊You'll be the saddest part of me

اولا دلیل نمیشه هرکسی استوری نمیزاره از تبریک به همسرش دوسش نداره ‌.دوما ان شاءالله که اینطور نیس چ ...

ان شالله ب خدا هر روز و شب دعا میکنم اشتباه کرده باشم واقعا خیلی تلخه حتی اینکه بفهمی یکی داره خیانت میکنه 

آره چون چن تا پسر ک دوستاش بودن فالو کرده بود دو تا هم پیج این دختر رو دیگه هم کسی رو فالو نمیکنه با ...

والا واسه ما پیش اومده یواشکی فامیل رو انفال کردیم 

فامیل فهمید بهمون پیام داد

توی رودروایسی باز فالو کردیم😁

اینکه فالو آنفالو میکنه احتمالا خیلی رابطه صمیمی ندارن

وگرنه اگر ناراحتی هم داشتن یه مدت نگهش میداره

مگه اینکه پسره خیلی از این هایی باشه که لحظه و احساسی تصمیم های انفجاری میگیره 

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

چون تازه کات کردی۴_۵ ماه بگذره تازه میفهمی معنی این حرفا رو

عید تموم کردم تا مهر پیام میداد و میخاست برگردم جوابش ندادم و دو ماه خبری نیست 

خیلی سخته دعام کنید این روزام بگذره 

والا واسه ما پیش اومده یواشکی فامیل رو انفال کردیم فامیل فهمید بهمون پیام دادتوی رودروایسی باز فالو ...

دقیقا 

ولی ی جوری نبود ک بخاد ی زن از فامیل رو فالو کنه خیلی آدم هایی مثلا مذهبی بودن 😑 بعدم بین دو سه تا پسر یهو اینو فالو کنه عجیبه هر چی فک میکنم جور درنمیاد 🤦🏻‍♀️