2777
2789
عنوان

چرا عفونت قارچی و ادرای دخترم خوب نمیشه هرچی دارو میخوره هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست
ببین دخترم خارش داشت ببخشید بود هم میداد دکتر گفت عفونت قارچیه دارو داد. الان آزمایش داد همون خارش ...

ببرش اورولوژی اطفال این مربوط به زنان نیس دورازجون کلیش آسیب میبینه

شورت هرچی میگم بپوشه قبول نمیکنه

خب نپوشه شلوارش رو هر روز عوض کنید و اتو کنید و پلاستیکی و چسبان نباشه نخی بگیرید.و کمی گشادتر .که بدنش نمناک نشه فاصله داشته باشه....اتفاقا خیلی از دکترا میگن شورت نپوشید اگه میخواهید عفونت نگیرید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم

حتما پیگیر باش دختربرادرشوهرم عفونت ادرار گرفت دیر بردن دو سال باید چرک خشک کن بخوره تو کلیشو رسوب کرده به خاطر برگشت ادرار انشالله که مال دختر شما فقط عفونت ساده باشه و زود خوب بشه 

ببرش اورولوژی اطفال حتما ...خدای نکرده خیلی خیلی عوارض داره اگه پیگیر نباشید.نازایی .کلیه و خون و.....دور از همه بچه ها و دختر شما اما حتما مراقبت کنید .راستی مایعات فراوون بخوره خیلی خوبه