2777
2789
عنوان

چرا عفونت قارچی و ادرای دخترم خوب نمیشه هرچی دارو میخوره هیچی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 38 پست
خیلی بچس ک متخصص ببرش از الان عفونت بگیرع دیگ بزرگتر بشه درمانش سخت میشه

بردم متخصص زنا قرص کپسول داد برا قارچ بود. با دوتا میاد که بهش بزنم. هیچ اثری نداشت

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودمم خارش دارم کمی اصلا خوب نمیشم

برای خارش خودت پماد هیدرو کورتیزون بخر با چوب پنبه بزن به اونجات سعی کن خودتم اب بخوری هربارم خودتو بشور خشک کن هر سه روز چهاز روز برو با شامپو بچه فیروز خودتو بشوز تو حموم پونه دم کن هم بخور هم تو تشت بریز بشین توش اوکی میشه

برای خارش خودت پماد هیدرو کورتیزون بخر با چوب پنبه بزن به اونجات سعی کن خودتم اب بخوری هربارم خودتو ...

ممنونم.   .اتفاقا خیلی تنبل شدم آب کم میخورم که اینجورم

سعی کن شلوار و شو رت رو تو دستت بشوری،باصابون روی بخاری،یا شوفاژ خشک کن،

خودم احساس میکنم شلوارشو میذارم تو ماشین بدتر میشه‌

قبلش تو ماشین دتول ضدعفونی کننده میریم خالی روشن میکنم

بیرون که همش الودگیه من لباسمو اتو میکنم دکتر بردیش ؟؟ شاید استاز ادراری داره

ببین دخترم  خارش داشت ببخشید بود هم میداد دکتر گفت عفونت قارچیه دارو داد. الان آزمایش داد همون خارش داره گفتن یکم عفونت ادراری داره دارو دادم بازم خوب نشد. دکتره میگفت تا شب ادراریش درمان نشه خوب نمیشه 

خیلی خطرناکه حتما پیگیر باشید باعث نازایی میشه خدای نکرده...

قبل و بعد از دستشویی رفتن دستاش رو بشوره( قبلش خیلی مهمه فراموش نشه )و بعد دستشویی خودش رو خشک کنه حتما....یاد بدین اول جلو رو بشوره بعد باسن و همینطور موقع خشک کردن بدنش ترتیب رو رعایت کنه (اینم فوق العاده مهمه)

شورت نخی بپوشه و یه سایز بزرگتر.. کف شورت رو تا مدتها اتو کنید و هر روز عوض کنه لباس زیر و شلوارش رو... همیشه....شورت تنگ و پلاستیکی باعث عفونت میشه.چون بدن مدام نمدار و مسبب تولید قارچ و عفونت میشه....بعضی دکترها میگن شورت نپوشه اصلا...

البته که بچه نیاز به درمان دارویی هم داره .اما باید همیشه و بعد از بهبودی موارد بالا باید رعایت بشه .خوبه خوب میشه انشالله

خودم که عاشق آفتابم ولی نیس

منم همینطور خونم پشت ب افتابه پاییز و زمستون دیونه میشم از رطوبت و افتاب نخودن

سعی کن امتحانش کنی حداقل پشت بوم خونه مامانت جایی بذار لیاساشو زیر افتاب بچه اذیت نشه

خیلی خطرناکه حتما پیگیر باشید باعث نازایی میشه خدای نکرده... قبل و بعد از دستشویی رفتن دستاش رو بشور ...

شورت هرچی میگم بپوشه قبول نمیکنه