2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون طلاهامو گرون خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 73 پست
منم یا عصری یا فردا میرم ب امید خدا

پبشاپیش مبارک😍❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
می‌دونم گلم من واسه پس انداز خواستم ببینم طلا دست دو بهتره یا شکسته فعلا که نو میخرم آخه دستم کلا خا ...

اره اگر نمیخوای بندازی بگرد اجرت پایین بخر، حیف ادم اجرت بالا بخره.

یه وقت هست طلا شیکه، می ارزه ، من اونروز از دیوار یه رو مانتویی و ۵ تا دستبند خریدم از یه آقایی، خدایی شیک بودن. حدود ۱۰۵ گرم خرید کردم، البته بازم فقط ۵ درصد دادم.

خدایی زنش با سلیقه بود، طلاها همه شیک و تمیزه.

اتفاقا یه مراسم بود، انداختم.

شوهرم گفت، اینهمه طلا خریدیم، بنداز دیگه.

همه ازشون تعریف کردن والله

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اگر نمیخوای بندازی بگرد اجرت پایین بخر، حیف ادم اجرت بالا بخره.یه وقت هست طلا شیکه، می ارزه ، من ...

اره عزیزم...دیوار قابل اعتماده واسه طلا؟حضوری میرین طلا رو تحویل میگیرین؟

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

والله اولین و آخرین بارم بود از آدم خریدم.

همیشه از تو دیوار مغازه پیدا میکردم.

این آقا چند  تا  مغازه لباس و تولیدی  تو پلاسکو داشت، ملت کجان ما کجا، گفت اپارتمان خریدیم، ۳ میلیارد کم اوردیم. بعد شوهرم رفت طلافروشی، فهمیدم ۱۲۰ میلیارد تو دبی اپارتمان خریده بود.

شوهرم با شاگرد مغازه رفت تو پاساژ پروانه ، طلافروشی، داد وزن کردن.

بعضی تیکه ها هم کاغذ خرید داشت.

ولی الان توصیه میکنم ، همون از مغازه بخرین.

اونم ما شانس اوردیم، هم طرف آدم درستی بود، برای خودش مغازه و دم دستگاه داشت.

الان میگم ریسک بزرگی کردیم

والله اولین و آخرین بارم بود از آدم خریدم.همیشه از تو دیوار مغازه پیدا میکردم.این آقا چند تا مغازه ...

وای مخ آدم سوت می‌کشه از این حجم زیاد اختلاف طبقاتی🤕 اونوقت ما لنگ یه ملیونیم خخخ

ولی الان توصیه میکنم ، همون از مغازه بخرین.اونم ما شانس اوردیم، هم طرف آدم درستی بود، برای خودش مغاز ...

منم تعجب کردم از این ریسک پذیری شما که پرسیدم الحمدلله که طرف انسان خوبی بود

وای مخ آدم سوت می‌کشه از این حجم زیاد اختلاف طبقاتی🤕 اونوقت ما لنگ یه ملیونیم خخخ

حرف امنیت طلا شد، گفت ما کنار سفارتیم ، همیشه نگهبان هست، منم فضول.

گفت الهیه هستن.

مارکGuicc یه همچین چیزی لباس مردونه بود، مشتری میومد میشنیدم، پارچه از ترکیه وارد میکرد و تولیدی داشت، دو تا مغازه شو که ما فهمیدیم

منم تعجب کردم از این ریسک پذیری شما که پرسیدم الحمدلله که طرف انسان خوبی بود

یه پاساژ تو ناصر خسرو، البت فقط با شوهرم میرم.

بنکداری طلا هست، اونم از تو دیوار پیدا کردم.

اصلا از بیرون دیده نمیشه، کلا اصلا مشتری و ... هم توش نمیاد.

حرف امنیت طلا شد، گفت ما کنار سفارتیم ، همیشه نگهبان هست، منم فضول.گفت الهیه هستن.مارکGuicc یه همچین ...

خدا بیشتر بده بهشون ولی کنار اونا به ماهم یه ذره بده😂😂

خدا بیشتر بده بهشون ولی کنار اونا به ماهم یه ذره بده😂😂

اره والله، ان شالله همیشه دنبال طلا و خرید باشین، جیبتون پر پول باشه.

من مامانای همکلاسیای دخترم، هر کدوم پول جمع میکنه، بهم میگه، میبرمشون طلا کم اجرت میخرم.

کلا همشون به طلا تشویق میکنم.

فقط هم میگم برای دخترامون پس انداز میشه

اره والله، ان شالله همیشه دنبال طلا و خرید باشین، جیبتون پر پول باشه.من مامانای همکلاسیای دخترم، هر ...

ای جانم خدا حفظتون کنه ان شاالله خدا به شما هم سلامتی و عمر با عزت بده 

آخه می‌خوام دستم کنم دست دو دوست ندارم ولی ان شاالله واسه پس انداز دست دو میخرم

انشاءالله صد برابر بگیری برا پس انداز

من دو سال پیش اینارو دست دو گرفتم ولی خیلی تمیزن

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.