بعد هر کی مطابق معیارهاش نباشه برچسب ضعیف و مریض میخوره
از اونور هم با هر کی مخالفش باشه تند بر میخورد
با وجود کتاب هایی که خونده از دانشش برای ساکت کردن مخالفانش استفاده میکنه
تناقض رو چقدر زیاد میشه دید🤭
دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالم ازشون بهم میخوره میان عقده هاشونو خالی میکنن هرچی از دهنش میاد میگن بعد اسمشم میزارن ازادی بیان
به شخصه از آدم های دانا خوشم میاد به شرطی که بهم جیزی اضافه کنه
ولی بعضی ها از دانششون برای ساکت کردن بقیه و تبدیل کردن دنیا به اون چیزی که دوست دارن استفاده میکنند
و نگاه بالا به پایین دارن
واقعا این ها جز پسرفت واسه شخص بنده چیزی ندارن
دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...
کلا دقت کردم کسانی که هی دنبال اینن شرایط و آدما رو درست کنن خودشون کلی مشکل دارن .. مشکلات غیرقابل ...
چون نمیتونن زندگی خودشون رو تبدیل کنن به چیزی که دوست دارن
پس سعی میکنن با حذف آدم هایی که فکر میکنن ممکنه زندگیش رو تحت تاثیر قرار بدن زندگیشون درست میشه
البته احتمال داره این مدل آدم ها قبلا توی گذشته اون شخص بودن و الان داره انتقام میگیره