2777
2789
ببین فک میکنه بیرون براش ریدن. کلااعتماد ب نفس کاذب داره.این کیسا تو خالین . زود هوا برشون میدارهتون ...

یکی از پسرا فایل مثال میرنم چقدددددر خوشکل سفید  ولی زنش معمولی  یه بچه دارن چقدر مسولیت پدیر مرد زندگی مرد امروزیم هستا گفتم اونم بیاد هر روز دور برش داره من الم بلم حالا زن اون اونجوره من به این خوشکلی اون انقدر به خودش میرسه منی که هیچی نمیرسم اون انگشت کوچیکه منم نمیشع شوهرش چرا اینجوری دور برش نمیداره ادم خود شیفته ای هستی 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غلط کرد که دخترها از مرد خوشگل خوششون میاد. اتفاقا بهش بگو مذد پولدار دوست دارن. ادم حسابت نمیکنن تو ...

دقیقا یکی از فامیلامون دختره به چه خوشکلی زن یه مرد زشت معمولی شده بخاطر پول 

بخاطرتوجدابشه؟

نه خودش میگه شوهرم باهام حرف نمیرنه بچشم نمیشه میگه بچه به درک حداقل دلم خوس  باشه زنو شوهری باهم هیچ تفریحبم نریم اصلادباهم بگیم بخندیم حرف بزنیم اینم ندارم...

والا که خوشگلیخوشبختی رو خدا باید واسه ادم بخوادیکی از فامیلای ما خیلی پولداره هم خودش هم خانوادشخیل ...

واقعا خوشکلم نیس شاید دعاش کرده 🥴😬😂

نه شادی و نشاط توی چهرت نیست ، چهرت خسته هست انگار، زیر چشمت گود افتاده وگرنه خوشگلی

اره تو تاپیکا قبلمم گفتن از چهرت معلومه غمگینی اعتماد به نفس نداری عم تو چهرته اینا حتی یه عکسم بود که لبخند داستم میگفتن با وجود اینکه لبخند داری امااا  .. چندین نفر گفتن بهم