2777
2789

بزار عکستو گل

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فیس فریم کردن موهات چی بود این وسط که بهش اشاره کردی؟

یکم عوص شدم چهرم  بخاطر اون اخه ده ساله هیییییچ رنگ مو هیچ رسیدگی نداشتم که پول نداده بهم انتطار داره حوریم باشیم

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

وقتی یکی میگه طلاق یعنی دیگه این زندگیو نمیخواد رابطه هم جزو همین زندگیتون بوده هم خرو میخواد هم خرمارو

اجازه نده ازت سواستفاده کنه 

آن ها را ترغیب به گذشته، فقر، مرده پرستی، و گریه میکنیم که دست روی دستشان بگذارند و بگویند باید دستی از غیب بیرون آید و کاری بکند.              به نام خداوند رنگین کمان🌈💔
فازش بودن با کیس جدید سبک جدید حال هوا حدید

ببین فک میکنه بیرون براش ریدن. کلااعتماد ب نفس کاذب داره.این کیسا تو خالین . زود هوا برشون میداره

تونمیتونی روش اثر بذاری تراپی لازمه

هرجای دنیام نره بعدمدتی میگه فلانی هم همقد من نیس کمه برام. خلأ شدیددددد داره

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
توام بگو اره منم دلم یه مرده هیکلی و قدبلند و سیس پک دار و اینا میخاد با ادم تاکسیک باید مث خودش رفت ...

گفتم سال اینده پارتنر جدیدم برام روز زن میخره

۱۰ ساله اینجوری؟

ارهه الانا هر روز هر هفته یاد اوری میگنه قبلاا هر ۶ ماه یا یه سال اما طول سال تو دلش حبس ... اما من میفهمیدم

بهش گفتم دیگه از این کلیپا برامن نفرس نمیخوتم ریخت نهضتو ببینم .. در کل باهم حرف میزنیم اینا عادی حت ...

چطوری میتونی با کسی که میگه دلم یه رابطه جدید میخواد بخوابی🙄🙄

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔