2777
2789
عنوان

یازده سال تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 92 پست
من که خودم باهاش حرف نزدم ولی گفته بهش بگید (یعنی به من)هر کار که بگه انجام میدم که قبول کنهوگرنه عم ...

خب پس اول باید بیادش خواستگاری ببینیش.شغل،تحصیلات،خونواده ش،سطع درک و شعورش،مذهب و اعتقاداتش،تیپ و قیافه ش،رفتار و منش اجتماعیش رو ببینی و بشناسی تا بتونی تصمیم درست و منطقی بگیری.

اول از همه هم باید خودتو و خواسته هاتو خوب بشناسی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پس اول باید بیادش خواستگاری ببینیش.شغل،تحصیلات،خونواده ش،سطع درک و شعورش،مذهب و اعتقاداتش،تیپ و ق ...

آشنامونه میشناسمش

تحصیلاتش اینا اوکیه خانوادشم خانواده خوبین از لحاظ اعتقادی مثل خودمه 

وضعیت مالیش ولی خب مثل خیلی از جوونای الانه چیز خاصی نداره

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست :)

آره ولی من ی بار جدا شدم

ولی میخواستم بدون در نظر گرفتن این بدونم اختلاف سنی انقدر چطوره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آشنامونه میشناسمشتحصیلاتش اینا اوکیه خانوادشم خانواده خوبین از لحاظ اعتقادی مثل خودمه وضعیت مالیش ول ...

با بزرگترای خونواده ت مشورت کن تا یه تصمیم درست بگیری گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

نه منو شوهرم ۹سال اختلاف سنی داریم خیلی وقتا اخلاقاش کفرمو درمیاره من ۲۸ سالمه دوس دارم تفریح بریم مهمون بیاد مهمونی بریم دور دور بریم ولی اون ۳۷ سالشه فقط دوس داره آرامش داشته باشه تنها باشیم کسی نیاد کسی نره 

به قول خودش این دوران من و  رو گذرونده 

مهربانی ،عشق،آرامش

نمیشه ۶ ماه همو بشناسین بعد تصمیم بگیری

چرا میشه اصلا اگه راضی بشم فعلا نمیگم بیان خواستگاری

گفته هر کار بخواد انجام میدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40