2777
2789
عنوان

دوستم به شوخی میگه تو که دختر نیستی زنی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم هدفش چیه !! انگار خودش اینکارو کرده میخواد خودشو اروم کنه ک همه مثل خودشن

دقیقا منم همین فکرو میکنم

کافرهمه رو به کیش خود پندارد

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

کافر همه را به کیش خویش پندارد

نمیخوام بگم کی کارش خوبه کی بد، ولی دوستت احتمالا پشیمونه از کارش که به بقیه هم میچسبونه کارشو و عادی‌سازی میکنه

حالا اینطوری به روش نیار ولی بگو که خوشت نمیاد و تکرار نکنه، اگه هی بازم تکرار کرد یعنی بیشعوره و من به شخصه کات میکنم توی اون شرایط

تجرله ثابت کرده آدما جنبه اینکه اجازه بدی شوخی کنن ندارن دیگه هر حرف مفتی رو بعنوان شوخی میگن . منکه چندوقته تصمیم گرفتم با آدمایی بگردم که شوخی نمیکنن🥲

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد🦋🌱
مامانم تعریف میکنه زمانی که دختر بودم... خواهرم میگه مگه الان پسر شدی از دست عقاید قدیمی شون دست نمی ...

اصلا خیلی چیز مضحک و شرم آوریه این لفظ ،

یعنی چی واقعا ، چرا یه آدم باید براساس رابطه ج.ن.سی داشتن یا نداشتنش عنوان بگیره ، 

لج درار ترش اینه برا مردها همچنین ملاکی نیست

💍🩷
تو جامعه به کسی دوشیزه ست میگن دختر به کسی هم که ازدواج کرده میگن زن ربطی هم به غشای پلاسمایی نداره

از دید جامعه ما دیگه کسی که رابطه جنسی داشته باشه میشه زن ،منظور دوست استارتر هم همینه 

خوش بین نباش دقیقا همونیه که گفتم وگرنه تا با حال دیدی به کسی که طلاق گرفته بگن دختر یا دوشیزه؟ نمیگن دقیقا منظورشون همینه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 

استارتر به ایشون بگو شوخی‌هایی که می‌کنی هم بی‌احترامیه هم توهین. بگو که صحبت راجع به این موضوع رو دوست ندارم و می‌خوام که دیگه تکرار نکنی. اگر ادامه بدی، شاید مجبور بشم درباره رابطمون دوباره فکر کنم.

دوستی باید باعث آرامش و احترام باشه. اگر حس می‌کنی این رفتارها بیشتر به ضررته شاید بهتر باشه رابطه رو محدود کنی یا پایان بدی.

از دید جامعه ما دیگه کسی که رابطه جنسی داشته باشه میشه زن ،منظور دوست استارتر هم همینه خوش بین نباش ...

چه ربطی به غشای پلاسمایی داشت؟ کسی که دخول انجام داده زن هست دیگه چه یکبار چه صد بار. بحت دخول هست وگرنه دختری که حین یه اتفاق به قول شما اون غشای پلاسمایی رو از دست داده باز هم دختر هست چون دخول نداشته 

چه ربطی به غشای پلاسمایی داشت؟ کسی که دخول انجام داده زن هست دیگه چه یکبار چه صد بار. بحت دخول هست و ...

میگم مسلمونی میگه نه شیعه ام 

چرا باید معیار زن و  دختر بودن این باشه؟ این واسه عقب افتاده هاست

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی