من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کارش زشته..حالا شما بگین جاری که هفت سال ازتون کوچیکتره وتازه ۱۹سالش شده باشما حرف نمیزنه اصلا سلام کردی جواب نداده رفتی خونش محل سگ بهت نداده بعد یبار تو جمع تو رفتی باهمه دست دادی با این دست ندادی خیلی زشته به نظرتون؟؟
منم بخاطر اینکه جواب سلاممو نداد منم باهاش دست ندادم ولی متاسفانه اون زمانی اینکارو کرد که خودمون دوتا بودیم ولی من تو جمع اینکارو کردم خواهرشوهرم که دخترخالمم هست بهم متلک انداخت که کارت زشت بوده خودتو بالا ببینی اونم خودشو بالا می بینه