بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شبا وازلین زیااااااد بزن پلاستیک بپوش رو پلاستیک هم جوراب بپوش فرداش برو حموم اون پوسته ها رو با( تیغ اصلاح مردونه ها هست ) با اونا پوسته ها رو ببر کم کم این کار کنی خوب میشه
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم
مرسی همین کارو میکنم باید ی کرم جی هم بخرم ،تابستون اینطوری نبودم یهو اینطوری انقد پینه بسته و زبر ش ...
راسته روی خاک اصلا نباید پا بذاری
من قبلاً چند دفعه دمپایی نبود پامو گذاشتم رو زمین که خاکی بود قوری ترک ترک شد بعدشم کفش بدون جوراب نباید بپوشی جوراب هم هر چی ضخیم تر باشه بهتره
آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم