2777
2789
عنوان

کسی هم هست که روز عروسیش بهترین روزبوده

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 37 پست
من همه چی خوب بودتااینکه ساعت۱۲شب مادرشوهرم پدرشوهرم دعوایی کردن که بیاوببین تا۴صب طول کشید درطی این ...

سریال داشتین پس 😂

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
من عقدم فعلا امیدوارم بابا دلم باشه عروسیم ما یه روز عقد کردیم روز بعدش که مراسم بود یه نفر مرد و به ...

امیدوارم خدا بهترین لحظات رو نصیب و قسمت کنه عزیزم ❤️ 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مراسم خیلی کوچیکی گرفتمواسه همین راضی بودمشیک و کم

وقتی بخواد دلخوری پیش بیاد ،بگو تولد باشه بازهم خداروشکر که راضی بودی و یادش برات بهترین خاطره شد

سریال داشتین پس 😂

اره عزیزم سریال ترکی بود بخدا هعی کاش برمیگشتم همون۳سال قبل!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
بدتر روز زندگیم بود .اینقدر بد بود که نتونستم یه لبخند واقعی تو عکس ها م داشته باشم.همش عکاس بهم می ...

امیدوارم روزهای خوبی پیش رو داشته باشی و گذشته ها تکرار نشه 

اخه چرا روزی که باید بهترین روز باشه فقط میخوای تموم بشه بگذره 

خدا از باعث و بانیای دردسرها نگذره