2777
2789
عنوان

بخاطر کارای شوهرم یکی دوماه یبار باید پتو و فرش بشورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 102 پست

از من به خانومای وسواس فرش و وسیله هزار سالم میمونه هر چی بیشتر وسواس به خرج بدین خودتون بیشتر آسیب میبینین و باعث ناراحتی بقیه میشین جایتون هم از کار بیفتع هیچکس نگهتون نمیداره حالا ببینین بدن خودتون مهمه یا وسایل و فرش و تمیزی بیش از حد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب انوقت پاش میخوره به زمین فرش کثیف میکنه

دیگه حالا نصفش رو پادری پاک میشه 🤣🤣🤣چی کنم عادتشو ترک نمیکنه فامیل ما اینقدر وسواس بود شوهرش عمل کرده بود اونقدر اونو برد حموم گفت کثیفی بدبخت ریه هاش عفونت کرد فوت کرد

از من به خانومای وسواس فرش و وسیله هزار سالم میمونه هر چی بیشتر وسواس به خرج بدین خودتون بیشتر آسیب ...

آره حرفت قبول دارم الانم چندتا از عوارضش دارم کمر درد و زانو درد خب من چندشم میشع مثلا شوهرم  دستش به بع فرش کثیف میخوره میره ظرف از تو کابینت برمیدارع چکار کنم چندشم نشع

دیگه حالا نصفش رو پادری پاک میشه 🤣🤣🤣چی کنم عادتشو ترک نمیکنه فامیل ما اینقدر وسواس بود شوهرش عمل ...

خب نصف دیگه اش میاد رو فرشات چکار میکنی چندش نمیشه به منم بگو بتونم ۲ماه تا عید دوام بیارم دیگه عید اساسی خونه تکونی کنم

دیگه حالا نصفش رو پادری پاک میشه 🤣🤣🤣چی کنم عادتشو ترک نمیکنه فامیل ما اینقدر وسواس بود شوهرش عمل ...

ای وایی واقعا وسواس بودن خیلی سخته باورکن انقد خسته میشم همش شک میکنم گاهی وقتها انقد گریه میکنم تاخسته بشم 

آره حرفت قبول دارم الانم چندتا از عوارضش دارم کمر درد و زانو درد خب من چندشم میشع مثلا شوهرم دستش ب ...

ببین اصلا بهش فکر نکن بعدم خودت میگی پاشو آب میکشه بعدم الان چشمت به دسشویی رفتنشه بعد میشه جیزای دیگه اصلا شوهرت رفت دسشویی@شما بلند شو برو اتاق نبین بخدا فقط به خودت آسیب میزنی

دسشویی میره پشتش برو یاداوری کن پاشو بشوره بعضی مردا وااااقعا بچه ان

زیر بار نمیره که آب سنگ پاشیده میگه آب روشویی بوده منم خیلی بهش گفتم دیگه چقدر بگم 

خب نصف دیگه اش میاد رو فرشات چکار میکنی چندش نمیشه به منم بگو بتونم ۲ماه تا عید دوام بیارم دیگه عید ...

نه من وسواس نیستم دیگه زیاد نمیاد خونه ما سالی شاید دوبار که اونم قابل چشم پوشی دیگه نمیتونم فرشو بشورم پولشم ندارم هی بدم قالیشویی

ای وایی واقعا وسواس بودن خیلی سخته باورکن انقد خسته میشم همش شک میکنم گاهی وقتها انقد گریه میکنم تاخ ...

دیگه باید به خودت کمک کنی ترک کنی وگرنه سنت بره بالا برات خیلی سخت میشه بقیه هم از دستت عاصی میشن

ببین اصلا بهش فکر نکن بعدم خودت میگی پاشو آب میکشه بعدم الان چشمت به دسشویی رفتنشه بعد میشه جیزای دی ...

خب اول با پا کثیف اومد رو پادری بعد رفت پاش آب کشید دوباره گذاشت رو همون پادری اومد داخل خونه من یادش میفتم چندشم میشه 

من همیکار میکنم میرم تو حیاط ولی ی وقتایی پیش میاد برم