2777
2789
عنوان

بخاطر کارای شوهرم یکی دوماه یبار باید پتو و فرش بشورم

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 102 پست
خودم وسواس دارم به همه چی شک دارم اگه یه لکه کوچیکی رودمپایی یا شلنگ دستشویی باشه معذرت میخوام فک می ...

بخدا اگع شوهرت رعایت میکنه سخت نگیر منم اگع شوهرم پاکی و نجسی واسش مهم بود ایقدر زندگیم سخت نمی‌گذشت انگار دارم ی بچه بزرگ میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا اگع شوهرت رعایت میکنه سخت نگیر منم اگع شوهرم پاکی و نجسی واسش مهم بود ایقدر زندگیم سخت نمی‌گذشت ...

نمیتونم هرکار کردم خوب نشدم چنسال تحت نظرروانپزشکم بودم ولی خدایش شوهرم خیلی تمیزه قبلا خیلی هوامو داشت دیگه خیلی خسته شده 

نمیتونم هرکار کردم خوب نشدم چنسال تحت نظرروانپزشکم بودم ولی خدایش شوهرم خیلی تمیزه قبلا خیلی هوامو د ...

بخدا قدر شوهرتو بدون خیلی خوبه که رعایت میکنه خودتم بزن به بیخالی بهترین راه

بخدا قدر شوهرتو بدون خیلی خوبه که رعایت میکنه خودتم بزن به بیخالی بهترین راه

نمیتونم دیگه دارم فلج میشم ازبس درحال شستشوام هرسه روز یه تاید مایع ظرفشویی تموم میکنم باور کن خسته شدم اصلا اززندگی لذت نمیبرم 

ایشون خیلی عجیب نیستناما شما قطه به یقین بیماری وسواس دارید

عجیبه بنظرت کسی که دمپایی آب سنگ میریزه آب نمیکشه یا کسی که دستاش نمیشوره قبل از غذا خوردن عجیب نیست

نمیتونم دیگه دارم فلج میشم ازبس درحال شستشوام هرسه روز یه تاید مایع ظرفشویی تموم میکنم باور کن خسته ...

خب من در این حد نیستم فقط رو دستشویی حساسم با خونه مون که الان حس میکنم واقعن خیلی کثیف شده

چه ریلکسه .خونه شمامیاد بدون دمپایی میره دستشویی؟

دمپایی میپوشه ولی اول وارد دسشویی میشه بعد دمپایی میپوشه در میاد هم اول دمپایی در میاره بعد پاشو میزار زمین دسشویی بعد میاد بیرون آره خونه همه اونجوری حالا من جلو دسشویی فرش ندارم زیر پایی انداختم بعد طی میکشم و زیر پایی رو میشورم