2777
2789
عنوان

بخاطر کارای شوهرم یکی دوماه یبار باید پتو و فرش بشورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱ ماه پیش دادم دیگه داغون میشه

خب یا باید بدی یا باید ندی. من بودم شوهرمو حالی میکردم عد میدادم میشستم که دیگه تکرار نکنه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
بخدا من قبلا اینطوری نبودم رفتارای شوهرم واسم عجیبه

مال اعصابته برو دکتر دارو بهت میده خوب میشی 

الان این چیزایی گفتی منم حساسم روش بس گفتم دیگه بچها رعایت میکنن آقامم که وسواسیه خودش 

ولی شستن فقط پادری ومیشورم  نه کل فرشارو 

باهاش حرف بزن رعایت کنه یا خودش دستشویی رفتنی خودت حواست باشهیه پتو شوی بگیر راحت بشوره

ی مدت تو پذیرائی میخابیدم ببینیم چطوری میره ولی دیگه کمرم درده نمتونم

نه سعی میکنم بعدش نرم که نبینم خیلی خدا خدا میکنم نره دستشویی

مادر شوهر من با پا میره دسشویی بعد کفش میپوشه خونه همه اونجور فرشاشم ده ساله نشسته من میرم اونجا هی دستای بچمو میشورم شما دیگه خیلی حساسی فردا زمین گیر بشی هیچکس دلش برات نمیسوزه سلامتیت مهمتز

شوهرت رعایت میکنه چرا ایقدر بهش شک داری

خودم وسواس دارم به همه چی شک دارم اگه یه لکه کوچیکی رودمپایی یا شلنگ دستشویی باشه معذرت میخوام فک میکنم مدفوعه ذهنم خراب شده تا نشوره همه چیزو اون لحظه احساس میکنم دارم سکته میکنم 

آره عزیز

خب نگاه پاش خورد رو سرامیک سرویس بعد پا گذاشت رو پادری  بیاد داخل خونه گفتم برو  پاهات آب بکش بعد آب کشید  دوباره گذاشت رو همون پادری اومد داخل خونه بنظرت نمیخاد فرشا رو بشورم