2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی ک تازه ملک خریدن بیایننن

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 25 پست
اطراف تهران میتونی بخری مثل اندیشه پردیس

اره میشه ولی راهم دوره ب اونجاها

تا برم بگردم قیمتا دستم بیاد ....

تازع اندیشه هم خوب نیس مدام ساخت و ساز داره میشه رشد قیمتی خفن نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبختی اینه منطقه ها رو نمیشناسم تا بیام بگردم قیمت ها دستم بیاد کلی زمان میبره باید هی برم بیام

عجیبه که میگن پیدا نمیشه، منطقه ۱۰ که جای متوسطه تهرانه، پایینم نیس متری ۶۰ تومن هست حدودا، خب یه ۵۰ متری قدیمی برای پس‌انداز خوب نیس؟ تازه ساخت‌تر هم بخواین یا متراژش باید بیاد پایینتر یا محله‌های ارزونتر، همون کمیل و فلاح منطقه ۱۰ از متری ۶۰ تومنم ارزونترن، چرا بی‌هوا و بی‌اطلاع دیگران رو راهنمایی میکنید😅

مجبورم خونه بگیرم وگرنه پولم الان طلا و سهامه

توی این بازار اشتباهه اینکار .ملک خوابیده .بعدشم ملک بد بخری توی فروشش به مشکل میخوری .الان سمت چیتگر زیاد خواهان نداره اینقدر ساختن برجها خالی مونده .الان املاکیها دنبال کسی مثل شما میگردن یک چیزی بهش بفروشن هر طور شده بهت مورد معرفی میکنن ولی به نظر من ملک بد خریدن اشتباه هست

اره میشه ولی راهم دوره ب اونجاهاتا برم بگردم قیمتا دستم بیاد ....تازع اندیشه هم خوب نیس مدام ساخت و ...

والا اندیشه هم گرونه خواهر من یه خونه ۹۰ متری اونجا خریده ۵ میلیارد

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
توی این بازار اشتباهه اینکار .ملک خوابیده .بعدشم ملک بد بخری توی فروشش به مشکل میخوری .الان سمت چیتگ ...

درسته نمیخوای توش زندگی کنی ولی باید با این دیدگاه بگیری که اگر خودم بودم توی این ملک میتونستم زندگی کنم وگرنه اجاره را هم مشکل میخوری

چرا بدون اسانسور و پارکینگ ط ۴ یه جایی تو تهران پیدا نی شه. اطراف تهران و کرج سمت اسلامشهر یا اونورا ...

گلم منظور من شهر تهران بود نه شهرستان های دیگه استان تهران

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
بدبختی اینه منطقه ها رو نمیشناسم تا بیام بگردم قیمت ها دستم بیاد کلی زمان میبره باید هی برم بیام

دیولر بزن فیلت ر کن رو تهران قیمت ۲ میلیارد. اندیشه دیدم خونه خوب داشتن تهران قیامدشت پیروزی و چند جا دیدم. جیحونم بود