2777
2789
عنوان

بنظرتون من الکی حرص میخورم یا دختره از عمد رفت تو بغل پسره رد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 19 پست
اگه اینقد زود رنجی و زود با هر اتفاقی به فحش میبندی اصلا رل نزن.تو دوستی خیلی صبر و سیاست نیازه

من انتظار دارم همونطور که خودم هستم طرفمم باشه اره اتفاقه منم امروز خوردم به پسری عذرخواهی کرد من اصلا محل ندادم و اومدم چرا مثلا اون اقایی که انقد سنگینه و خودشو میگیره بمونه نگا دختره کنه جوابشو بده یا نره کنار دختره رد بشه؟خب بدرک جوابشو داد که داد چرا لبخند میزنه اخه 😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی ذهنت هنوز شروع نشده اینقد درگیر شده بی خیال دوستی شو.دوستی برای دخترای بی خیال و پوست کلفت خوبه

من با همچیز کنار میام جز اینکه طرف مقابلم به دختر غریبه نزدیک بشه یا چیزی این هیچجوره تو کتم نمیره اگر دوسش نداشتم همون صبح پی میدادم میگفتم بهتره همچیز همین الان تموم بشه و بیشتر پیش نریم ولی حیف که دوسش دارم