2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدم بیاین خواب هاتون تعریف کنید❌اول امضام رو بخون❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 195 پست
خدای من اشکام سرازیر شدخواهشا هرکی این پست رو میبینه دعا کنه خوابم تعبیر نشه😭.ادامه خوابم مشخص بود ...

عزیزم صدقه دادن عمر دراز. می‌کنه صدقه بده براش دست فقیری رو بگیر 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی عزیزم دوتا پیام منو جواب ندادی کار دارم منتظرم 😢😂❤️🙏

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

بلند شدن مو چیهدختر خواهرم پریشب خواب دیده موهاش بلند شده

عالی رسیدن به مقام رزق و روزی حاجتروایی

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
رفتم کربلا ولی زیارت نرفتم استکانای زائرای اربعینو میشستم

حاجتروایی رضایت امام حسین از شما

خواب دیدم زن عموم که چند ساله فوت کرده اومده بود من خیلی خوشحال شدم انگار که این سال ها تو کما بوده بعد یه بچه کوچیک داشت که انگار  پسر عموم بود که بزرگ نشده بود بعد ازش پرسیدم به دخترت خبر دادی که اومدی؟ دخترش تازه عروسه میگفت نه اون بارداره خواستم شوک نشه. بعد دختر عموم اومد اینا روبرو شدن خوشحال شد ولی نه زیاد بعدم گفت من پسرم به دنیا اومده باردار نیستم

راستش امکان رفتن به زیارتگاه و ندارمولی چند وقت پیش یه شب خواب دیدم تو حرم امام رضا انگار یس خوندمشب ...

بله عزیزم قطعا شفا میگیری 

قربون امام رضا برم😭

اولی ممکنه ایشون به شما علاقه داشته ولی ابراز نکرده و الان روحشون ناراحته. دومی ماه می‌تونه نشونه فر ...

یک دنیاممنون 

فقط اون خوابم که گفتم خواب مناطق یاخونه هایی رومیبینم که کاملااونجارومیشناسم ودوسش دارم ولی تاحالااونجانبودم رونگفتید

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
منم بلدم گلم .ولی امروز خواب دیدم یه عالمه نون خشک و غذا ریختم حیاطم کبوترهای گرسنه به شدت میان و می ...

رزق و روزی برکت

بله عزیزم قطعا شفا میگیری قربون امام رضا برم😭

ممنونم ازت که انقدر خوب و مهربونی❤️

الهی بهترینها برات رقم بخوره🥲❤️

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️

منم بلدم گلم .ولی امروز خواب دیدم یه عالمه نون خشک و غذا ریختم حیاطم کبوترهای گرسنه به شدت میان و می ...

بله رزق و روزی هست 

خواب دیدم تو چاه افتادم ولی نخوردم زمین همینجور سرگردون بین زمین و هوا بودم خانوادم بالا بودن دستم د ...

پیش آمدن یک مشکل و ناراحتی 

صدقه بده

@yamina80    

بیااینجاخوابتوبگو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
سلام گلم روزت بخیرمن مدتها و بارها یه خواب تکراری میدیدم که یه متر بالاتر از زمین راه میرم و این منو ...

سلام عزیزم 

رویای صادقه بوده و روح شما دوست نداشته دیگه زمین باشه

اسی من خواب دیدم همراه خانواده داریم تو یه باغ خیلی بزگ جوجه کباب درس میکنیم معنیش چی میش؟

کباب اصولاً خوب نیست غم و اندوهه