2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدم بیاین خواب هاتون تعریف کنید❌اول امضام رو بخون❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 195 پست
خواب دیدم رفتم کربلا بعد تو یه مکانی بودم حرم نبود انگار داشتم نماز میخوندم میگفتم یا فاطمه زهرا من ...

حاجتروایی 

رضایت ائمه از شما 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
عزیزم احتمال میدم ی گناهی ی کار اشتباه باعث این اتفاق شده متاسفم

چ جواب سردر گمی کلن گیج شدم 

ممنون

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواب دیدم آدم خوار بزرگ بود که میخواست کل مردم شهر رو بخوره ولی همه رفتیم مسجد اونایی که تو مسجد بود ...

تعبیر یک اتفاقی برای اهل زمین 

می افته 

فقط اهل تقوی و صلاح خدا نجات میده 

ای کاش جز نجات یافتگان باشیم ...

صدقه بدید 

کی دیدید ؟

اول شب 

سحر گاه 

صبح 

چند شنبه ؟

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
ایشالله خبرای خوبی میشنوید چون مادرم بعد دیدن اون خواب مریضیش خوب شد نمیدونم ربط داشت یا نه ولی ماما ...

بله زایمان و وضع حمل در خواب خیلی خوبه 

تعبیرش فارغ شدن از گرفتارری و مشکلات هست 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
اگه دیدی بگوزودپاک کنم صبرکن الان بنویسمحدودایکسالیه که حداقل هفته ای۴بارخواب پسرخالمومیبینم که توخو ...

اسی جواب ندادی خواب منو

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
خواب دیدم پدرم چندتا حیون آورده بود توی خونه و من گقتم این چ وضعشه اینو چند بار تکرار کردم و بعد حیو ...

مال حرام می‌تونه باشه 

رفقای ناباب 

بله زایمان و وضع حمل در خواب خیلی خوبه تعبیرش فارغ شدن از گرفتارری و مشکلات هست

عزیزم مال منم زودتر جواب میدی کار دارم 😢💓

ص هفت 

همچنین اینو در ارتباط با خواب اول بگم که طرف مقابل ( عشقم ) منو ندیده تا الان ...

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

خواب دیدم کسی که دوسش داشتم جعبه انگشترامو برداشت  انگشتری که قبلا بهم داده بود رو اون بین دید گرفت دستش ارتباطی نداریم کلا

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

لباس سبز وسفید ، شمشیر و اسب دارن صورتشون مشخص نیست یک بار هم حضرت خضر و عیسی پیششون بودن

سلام بهار جان 

حرف خاصی زدن ؟

فرمایشی داشتن ؟

چی متوجه شدید 

از فحوای خواب ؟

چه حسی ؟

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیزم احتمال میدم ی گناهی ی کار اشتباه باعث این اتفاق شده متاسفم

چیکار  کنم منو ببخشه یعنی از دستم ناراحته

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
اگه دیدی بگوزودپاک کنم صبرکن الان بنویسمحدودایکسالیه که حداقل هفته ای۴بارخواب پسرخالمومیبینم که توخو ...

اولی ممکنه ایشون به شما علاقه داشته ولی ابراز نکرده و الان روحشون ناراحته. 

دومی ماه می‌تونه نشونه فرمانروایی امام زمان باشه 

دیدن سیاره ها می‌تونه پرواز روح شما و رویای صادقه باشه 

خواب مادرتون صادقه است ایشون برزخ رو دیدند اون فرد در حق. کسی بدی کرده که الان بابتش عذاب وجدان داره و ناراحته شاید یکی از اعضای خانواده شما باشه نمیدونم در کل ارتباط روح اون با مادر شما می‌تونه به معنی این باشه براش خیرات بدید در طلب بخشش باشید صلواتی قرآنی تا آرامش بگیره 

میتونه از اقوام باشه؟

بله