2777
2789
بعضی وقتا ما آدما به جایی اینکه با پول و رفاهی که در اختیارمون میزارن راحتی و خوشحالی فراهم کنیم خود ...

عزیزم من تو تهران خونه ندارم

مجبورم

چه کار کنم

الان خونه پدرمیم

بهترین فرصته پس اندازکنیم خونه بخریم

الان یاد گرفتی رویه تو عوض کنی و فکر ریخت و لباست بیفتی یا نه بازم؟؟؟؟؟

وقتی یک لباسو چندسال بپوشی به شوهرت فهموندی لایق ۳ تومنی. رویه تو عوض کن لباس قدیمی هاتو جمع کن و بده نیازمند. دیگم از این قناعتا نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از فامیلای ما خانومه وشوهرش مردوتمااام ارث ومیراث  شوهرش ب این رسید 

خیلی پولداره هاا چندتا مغازه تو پاساژای بزرگ دارن و چندتا خونه توبهترین نقاط شهر کم کم دوکیلو طلا خوابونده تو بانک!دراین حد

اما یجووری لباس میپوشه وتومهمونیا حاضرمیشه که ادم دلش بحالش میسوزه میگه یکم پول بدم دستی بهش بدبخت حتما نداره!!

پریشب تو مهمونی میگفت دکتر گفته حتما زیاد برو استخر فلان گفتم خب برید اره خیلی خوبه

برگشته میگه فقط هزینه ی استخرنیست که هزینه اسنپو چیکارکنم 😐😐😐بخداها ته دلم میخواستم بگم خاااک تواون سرت کنم ینی انقدر بدبختی این همه مال واموالو میخوای ببریش توگور!!!

هرجامیشینه از گرونی واینا حرف میزنه قیافش یه رنگ آرایشگاه ندیده چندساله همون لباساتنشه فقط بزاری طلا بخره ب خودش آویزون کنه

هیچ لذتیم نمیبره ها چون فقط نق ونوق وغرغر میکنه از گرونیا

والا من دانشجو بودم خودمم کارمیکردم وضعم ازین زن بهتربود 

بعضیا نفسشون گداس 

اینجوری نباشید تروخدا تا جوونید زندگی کنید

من ماهانه نمیگیرم کارتا دست خودمه

امان از دل ساده امون.داریم به خودمون ظلم میکنیم شدیم کاسه داغتراز اش.چقدر داری منو تعريف میکنی بااین تفاوت که من حتی اون سه تومنم نداد خیلی بیشتر از شماهم درامدمونه وهیچ ندارم.خونه مغازه ماشین پس انداز همه چی هم الحمدلله داریم اما دریغ از یه ریال که به من کادو داده باشه.واینکه نمیدونم چرا هیچ خرجی هم برای خودم وبچم هم نمیکنم از خودم متنفرم.یکی بياد منو بزنه 

❤ 
خدایی خیلی خسیسه ۳تومن چیه اخه با این حقوق از اول مراعات کردی چیزی نخواستی الان دیگه زورش که بخواد خ ...

عزیز کارتهای حقوق دست خود استارتر

استارتر ۱ میلیارد هم بهش بدی فقط فکر طلا هس 

نمیگه بذار از ۱ تومن ۵۰ تومن خرجخودم کنم 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

من چی بگم که شرکت شوهرم ۲ تومن دیروز برا روز زن ریخته بهش میگم باید بدی به من نمیده علاوه بر این که حتی یک شاخه گل هم برام نگرفته تازه شب یلدا هم تولدم بود هیچی نگرفت🥹🥹

دستپختم عالیه اگه جایی در مورد غذا نظر دادم مطمعن باش خوبه  

عین من 

منتها من خونه بابامم و واقعا شرایط اوکی نیست ولی الان میبینم اشتباه کردم 

انقدر لباس نخریدم دل مرده شدم ولی بابام خرجای خرد و‌خوراکو حسابی داره 

چ دلیل احمقانه ای داشت قناعت کنم تا ب این روز بیفتم؟

ی حدیثی دیدم ک نوشته بود خرج کنید روزی با خرج کردن و مقدار هزینه ها میرسه 

عزیزم من تو تهران خونه ندارممجبورمچه کار کنمالان خونه پدرمیمبهترین فرصته پس اندازکنیم خونه بخریم

چرا تو باید مدام از خودت بزنی تا چیزیو بخری که حتی قرار نیس نصفش بنامت باشه؟ اعتدال به خرج بده . پس انداز جای خودش زن بودن جای خودش.حالا تو تهران خونه نداری جای دیگه که داری و حرص وجودت رو کم کن و مناعت طبعت رو بیشتر کن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
عزیزم من تو تهران خونه ندارممجبورمچه کار کنمالان خونه پدرمیمبهترین فرصته پس اندازکنیم خونه بخریم

ببین دوست عزیز لذت از سن و سال الانت و دیگه نمیتونی تجربه کنی بخر بپوش بگرد لذت ببر ،، خونه رو  هم به موقعش میخرید ، مطمئن باش شما اگه لباس چند سالت و بپوشی . پول خونه جور نمیشه .