2777
2789

عزیزم شما اشتباه از خودته فقط فکر طلاخریدنی !!تو خرج کن خودش مجبور میشه پس انداز کنه الان برادرشوهرمنم بالا ۷۰درمیاره ولی زنش لباسای گرون شیک میخره دندوناش همه تمیز وسفید یا ایمپلنت کرده یا عصب کشی و روکش، خونه زندگیش شیک و تمیز ،وسایل خونشو عوض کردجدید خرید تقویتی و مکمل همیشه میخوره انقدر ب خودش میرسه بچهاشو ببینی کیف میکنی ازبس شیک پوش و سرحالن طلاهم زیاد داره ملک و زمین و...برادرشوهرم خودش پس انداز کرده خریده شوهرشو خودش عادت داد ب خرج کردن وقتی ماشالا درآمد خوبی دارید چرا درست زندگی نمیکنی؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زنی که خرج نداره ارج نداره 

اینو روزی چند بار با خودتون تکرارکنید 

حتی شده یدونه جوراب هر ماه برای خودتون بخرید 

برای خودتون ارزش قائل باشید 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
من میدم بهت بیا😘😘😘🤣😂

ممنون ازشماحالابوس دادی کادواصلیوردکن بیاد😀😀😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
قربونت اخه هممونو حرص داد استارتر گفتم منم یه بوس ب شما بدم 😁عزیزمی❤️

بوستون به من نبود ولی ، قربون شما🥹❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خسیس نیستکارتا دست خودمهبخرم چیزی نمیگهمن بدم اومد ازینکه ذهنش واسه کادو برای من درین حد جواب میده

چون خودت باعث شدی خرج نکردی قناعت کردی فکر کرده همین قدر پول کافیه

🌈💙 Martia 💙 🌈

آره برگردون آخه ماهی هفتاد و پنج میشه سالی نهصد ملیون یبار در سال میخواد کادوی روز زن بده الان سه مل ...

خسیس نیست من بخوام بخرم میگه برو بخر

کارتا دست منن 

نمیدونم شاید ازبس خرجی نداشتم حس میکنم دست و دلبازه والله

یه زنی از فامیلمون بود شوهرش بیست سال بزرگتر این درست نپوشید نخورد جنع کرد کلی باغ املاک و زمین هر چ ...

جمع کنی اینجوره نکنی ام باید سر پیری بی پول بشینی 

ما خونه نداریم

ازبس خرج شکمش زیاده

دارم واسه خرید خونه جون میکنم