2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهم اینکه به یادتون بوده و براش مهم بودین 

اسنش روشه کادو، مگه ارزش و وسعت هدیه رو قراره شما مشخص کنین 

شما خودت پولاتو جمع کن و کم و کسری هم بود همسرتون بزارن النگو بخر

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

آره برگردون آخه ماهی هفتاد و پنج میشه سالی نهصد ملیون 

یبار در سال میخواد کادوی روز زن بده 

الان سه ملیون کجا نهصد ملیون کجا

تازه این روزی ده هزار تومن صدقه میداد بیشتر از سه ملیونه میشه ۳۶۰۰۰۰۰

چقدر خسیسه شوهرت 

بکوب تو سرش 

یه زنی از فامیلمون بود شوهرش بیست سال بزرگتر این درست نپوشید نخورد جنع کرد کلی باغ املاک و زمین 

هر چی میگفتیم فلان چیز رو بخر میگفت بذار برم خونه حدیدم 

آخرسرم مرد نرفت توی خونه جدیدش شوهرشم رفت یه زن جوون دختر گرفت بخدا شوهرش پیر بود الان اومد خونه جدیده حال میکنه

اسی شوهرت چیکارست ؟

کار آفرینی چیزیه ک بگی ممکنه نیاز داشته و کم زده به حسابت یا ن ؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بانک پارسیانه😁

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

قدرش رو بدون کمن از این آدما ایشالا وقتی حساباتون پر پر هم بود همینجوری باشه پایدار باشید❤️

مرسی عزیزوم..خدارو شکر کوتاهی نمیکنه.

ولی خب من دلم نمیاد وقتی نمیدونم نداره.بذارمش تو منگه

آره برگردون آخه ماهی هفتاد و پنج میشه سالی نهصد ملیون یبار در سال میخواد کادوی روز زن بده الان سه مل ...

اخه تقصیر اسیه که بد عادتش کرده

مرد تا ازش پول نگیری پول نمیده و عادت میکنه

🤍.