2777
2789
اخه چند وقت پیشم گفتن چند تا بچه ماکارونی خوردن مسموم شدن

خب مواد ماکارونی  ارد و ابه    مقصر  اون گوشت چرخکرده ای  یا  روغن  یا موادی ک داخلش میزنیم    یا  ممکنه  معده  نسازه 

اللهم عجل لولیک الفرج

بجز ماکارونی پروانه ای بقیش عشقه✌🏻🙈

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیروز ۳ بشقاب خوردم چیزیم نشد

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂

تو گرما گذاشتن چندساعت بیرون از یخچالبرا منم هشدار شد

مگه ماکارونی رو تو یخچال میزارن؟

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

اولین بار نبود که ماکارونی خوردیم😂چند وقت پیش هم دو تا بچه با مسمومیت همین ماکارونی ها مردن تا عمر ...

چه مارکی خریدین  یا خدا  تازه میشنوم بگین خب ما نخریم

اللهم عجل لولیک الفرج
ما بعد از اون ماجرا هه 4 بار خوردیم آی ام جون سخت

ماهم 

هم قبل از علنی شدن

هم بعدش

طفلکیها

من ماکارونی شب درست کردم خوردیم

رو گاز موند

فردا بردیم بیرون هم خوردیم 

شانس آوردم 

الان غذا بمونه سریع یخچال

تو گرما گذاشتن چندساعت بیرون از یخچالبرا منم هشدار شد

منم میگم عوامل دیگه ای بود. خوده ماکارانی به خودی خود  اینهمه سال چرا کشته نداد

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
چه مارکی خریدین یا خدا تازه میشنوم بگین خب ما نخریم

تک بود اونی که باعث مسمومیت ما شد 

اون دو بچه هم که فوت شدن خانواده اشون از ترس بار حقوقی نگفتن مارک ماکارونی چی بوده 

ماشاالله انقد تو کشور مافیا داریم که کسی جرات نداره بگه 

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مگه ماکارونی رو تو یخچال میزارن؟

شب درست کنی زیاد بمونه مابقیش نمیزاری یخچال کع باکتری قارچی توش رشد نکنه؟

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت