2777
2789
نه اصلا ربطی نداره همون مذهب و اسلام گفته حجاب خانمها باید طوری باشه که فقط گردی صورت و مچ دستها معل ...

ببینین وقتی یکی اعتقاداتش به قدریه که سر ریز میکنه از ظرف خودش و میریزه توی ظرف طرف مقابل، به اصطلاح طرف مقابل رو الا و بلا چادری میخواد، پس خودش باید مطابق استانداردهای مذهبی باشه استایلش

شما تصور کن یکی از معصومان الان زندگی میکردن، تیپشون چطور بود؟ کسی که سفت و سخت عقاید مذهبی داره باید شبیه اون باشه

ضمن اینکه همون مذهب و اسلام نگفته حجاب خانم باید حتما چادر باشه، با همون حدود میتونه مانتویی باشه و چرا اون آقا نگفته محجبه و مانتویی؟ حتما چادری گفته باید باشی

وقتی یکی سر مسائل مربوط به خودش میره طرف نرم و سهل‌گیر اصول دینی، و برای مسائل طرف مقابل میره طرف سفت و سخت ماجرا، یعنی دو رو و منفعت طلبه

همسر با دیگران حسابش جداستاتفاقا برعکسه مردی که باطناً اسلام رو قبول داشته باشه چون تو دین اسلام و ر ...

همسر هم ی آدم جداس ک سلیقه و علایق خودشو داره و هیچ آدمی قرار نیست با توجه ب سلیقه یکی دیگه رفتار کنه

و کسی که میگه بااید اون چیزی ک من میگم بپوشی یعنی من آدم بیماری هستم و احساس ضعف دارم پس باید اونیو ک من میگم انجام بدی و بعضی زنای ضعیف و بی اراده هم اسم این رفتار بیمارگونه رو میذارن غیرت و میگن چشمم و ن تنها خودشون میفتن ته چاه بقیه رو هم میخوان با خودشون ببرن اون پایین

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی دیدم این مدلی

تو اکثر مسائل آدم با فکر و منطقی و محترم و مودبی بود

ولی خب حساسیتش راجب پوششِ مناسب بود نه چادر

مثلا برآمدگی ها نزنه بیرون و ...

حالا ببین این در حد منطقه واسش یا اعتقاداتشه

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

ببینین وقتی یکی اعتقاداتش به قدریه که سر ریز میکنه از ظرف خودش و میریزه توی ظرف طرف مقابل، به اصطلاح ...

چرا پیچیده اش میکنی ؟

همون استاندار های مذهبی ای که خودت میگی ،هیچ جای مذهب به پوشش مردها سختگیری نکرده حتی گردنبد پوشیدن آقایون اشکال شرعی نداره 

خیلی از پسرا ظاهر امروزی دارن اما باطناً مذهبی ان و مذهب هم هییچ مشکلی با این موضوع نداره و ۹۰ درصد پسرای مذهبی ام تا جایی که من دیدم همشون زن چادری میخوان حتی به محجبه مانتویی هم راضی نمیشن به هر حال ملاک شون هست همون طوری که خیلی از دخترا استایل همسر آینده شون براشون مهمه و با خیلی تیپ ها کنار نمیان .پسرا هم اینطورن 

الان اونجایی که گفتی شبیه امام معصوم زندگی کنه ،اصلا چه ربطی به بحث داشت 

من پسر دیدم مذهبی ،قاری قرآن ،مسجدی دانشگاه تک جنسیتی درس میخونه ...ولی مثلا تیپش امروزیه 

چرا پیچیده اش میکنی ؟همون استاندار های مذهبی ای که خودت میگی ،هیچ جای مذهب به پوشش مردها سختگیری نکر ...

شما خیلی ساده‌ش میکنی عزیز، ظاهر از درون منشا میگیره، اونی که درونش معتقده اصول دینی باید کامل رعایت بشه، خودشم باید به اون شکل باشه

ولی خب اوکی با این حساب ایسان اسلامی و تتلو و ... هم حق دارن به همسرشون بگن باید چادری باشه، درسته تیپ خودشون مذهبی نیست ولی شاید عقاید مذهبی داشته باشن!

همسر هم ی آدم جداس ک سلیقه و علایق خودشو داره و هیچ آدمی قرار نیست با توجه ب سلیقه یکی دیگه رفتار کن ...

زنای ضعیف اسمش رو نمیذارن غیرت 

زنای معتقد و مذهبی اسمش رو میذارن که خیلیم درسته 

بعدم بحث ما درباره غیرت نبود پس در این مورد دیگه ادامه نمیدم        موضوع درباره استارتره که تو دوران آشنایی پسره بهش گفته من طرفم باید چادری باشه 

شوهرش نبوده که شما میگین

و هر آدمی حق طبیعیش هست که یسری ملاک های ظاهری،اعتقادی و... برای پارتنر یا همسر آینده اش درنظر داشته باشه 

سر میکنی؟

نه اصلااا 

با اینکه خودم محجبه ام ولی بهش گفتم من اینکارو نمیکنم 

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

اوه اوه این پسر از اون پسراس که هر گوهی تو زندگی خورده  

و همه مردا رو به چشم‌خودش میبینه بخاطر همون میخاد زنش چادری باشه 

فرار کن فقطططط

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

شما خیلی ساده‌ش میکنی عزیز، ظاهر از درون منشا میگیره، اونی که درونش معتقده اصول دینی باید کامل رعایت ...

شما جواب این سوال رو بده

کجای اصول دینی گفته مرد باید فلان طور بپوشه ؟

تو که از دل بقیه مردها خبر نداری ؟

من خودم مدتی یه وبلاگ تبادل نظر رو چک میکردم (وبلاگ خانواده برتر)

یه پسره بود میگفت ظاهرم بشدت امروزیه حتی موهامو دم اسبی میبندم و رنگ میکنم و.... ولی به تمام اصول اسلام پایبندم نماز میخونم روزه میگیرم غیبت نمیکنم و...

من خودم پسر مذهبی دیدم دانشجو دانشگاه امام صادقه ولی تیپ امروزی میزنه

زنای ضعیف اسمش رو نمیذارن غیرت زنای معتقد و مذهبی اسمش رو میذارن که خیلیم درسته بعدم بحث ما درباره غ ...

اتفاقا زنان ضعیف اسمشو غیرت میذارن چون لیاقت خودشونو در حدی ک خودشون انتخاب کنن نمیبینن و همیشه یه بااید بالا سرشونه ب اسم غیرت از دیدگاه خودشون...

وگرنه کسی ک از اول انتخابش چادر بوده دیگه ب کسی اجازه نمیده بایدی براش تعیین کنه چون انتخاب خودش بوده

و کسیم ک انتخابش نبوده هم قرار نیست با باااید دیگران زندگی کنه...و کسی ک همون اول بسم الله میاد میگه بااید اونچیزی ک من میخوام باشه قطعا آدم سالمی نیست

حالا شما دوست دارین خودتونو توجیه کنید اوکیه 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
دختره زیر چادرش بروز ترین تیپ و داشته باشه ولی چادر باشه اینه طرز فکرش

به نظر من اگه خودشم پسر چشم پاک و خوبی باشه خیلی هم خوبه که زن چادری بخواد به هم می آن 

ولی اگه خودش هیز و چشم چرون باشه عققققق