2777
2789
عنوان

دیگه نمیتونم بچه بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 31 پست

خیلی خوشحالم که به این درک رسیدی که یک بچه بی گناه رو بدبخت نکنی و متاسفم برای شرایطت الانت

دخترت شاید الان بهونه بگیرِ ولی چندسال دیگه خودش ازت تشکر میکنِ و لطفا به فکر خوئت و دخترت باش سعی کن مشکلات رو حل کنی و اگه نمیشه فقط با طلاق رهاش کن برای خودش

نه ولی دلم نمیخاد تنها باشه دلم میخاس خاهر برادر داشته باشه یدونه .تصمیم ندارم بیارم اما دلم تنهاییه ...

عزیزم دخترت چیزیش نمیشه توی همین سایت یه خانومی هست به بهونه تنها نبودن بچه ها(جهالت و سرخوشی) سه تا بچه از یک شوهر معتاد آورده که اتفاقا طبق تاپیک هاش دختر بزرگش واقعا اذیت شده و بهش گفته نباید بچه میاوردی بعد الان شوهره ولش کرده و اینشون رفته زن دوم یک مرد زن دار شده(خیانت-حماقت-پستی) و دخترش و شوهر جدید کنار نمیان که این خانم معتقده مقصر دخترشه و دخترش دروغ گفته که شوهر دومت بهم چشم داره در حالیکه من معتقدم ممکنه درست باشه خلاصه اینکه بخاطر شوهر بچه 17 ساله خودش رو فرستاده توی یک خونه تنها زندگی کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.