2777
2789
عنوان

زایمان سزاین و طبیعی

86 بازدید | 18 پست

سلام خانما..میخواستم بپرسم اگر در حین زایمان طبیعی موفق نشیم زایمان کنیم و دکتر مجبور به سزارین بشه باید هم هزینه. زایمان طبیعی بدیم و هم هزینه سزارین؟ یا همون هزینه سزارین رو باید داد فقط؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه بستری و داروهایی ک برای طبیعی استفاده کردی رو میدی و هزینه سزارین 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
هزینه بستری و داروهایی ک برای طبیعی استفاده کردی رو میدی و هزینه سزارین

البته منظورم خصوصیه دولتی هزینه خاصی نداره زایمان طبیعی 

تف ب شانسم دو درده شده بودم🥲

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
البته منظورم خصوصیه دولتی هزینه خاصی نداره زایمان طبیعی تف ب شانسم دو درده شده بودم🥲

هم درد طبیعی رو کشیدین هم سزارین شدین اخرش؟ از بی حسی اپیدورال استفاده کردی؟

اها پس هزینه طبیعی رو دیگه نمیدیم؟ همون عمل سزارین که شدیم همونه فقط؟

نه جان کلا طبیعی تقریبا رایگانه چه برسه اینکه به زایمان کامل هم نرسی. بله فقط هزینه سزارین. چرا همچین فکری میکتی؟

نه جان کلا طبیعی تقریبا رایگانه چه برسه اینکه به زایمان کامل هم نرسی. بله فقط هزینه سزارین. چرا همچی ...

میخوام برم خصوصی اخه..گفتن هزینه بی حسی طبیعی 3500 باید علاوه بر 20 تومن که هزینه زایمان طبیعی هست بدم...سزارین هم 24 تومنه ولی دیگ بی حسیش رو جداگانه نمیخواد بدم