2777
2789
عنوان

زایمان سزاین و طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 20 پست
هم درد طبیعی رو کشیدین هم سزارین شدین اخرش؟ از بی حسی اپیدورال استفاده کردی؟

اونم ۹ ساعت 🥲

برای طبیعی نه بیحسی نداشتم فقط گاز انتونکس (ضد درده) داشتم

آخرشم سزارین اورژانسی شدم اول امپول نخاعی زدن ولی چون فرصت نبود سریع شکمو برش داد درحالی که من حسش میکردم بعدم زدن بیهوشم کردن😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اونم ۹ ساعت 🥲برای طبیعی نه بیحسی نداشتم فقط گاز انتونکس (ضد درده) داشتمآخرشم سزارین اورژانسی شدم او ...

وای ...چطوری تحمل کردی اخه...دهانه رحم چقدر باز شده بود کلا؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوام برم خصوصی اخه..گفتن هزینه بی حسی طبیعی 3500 باید علاوه بر 20 تومن که هزینه زایمان طبیعی هست ب ...

انتخاب خودت طبیعی هس اره؟ چون فقط ۵۰۰ تومن اختلافشه

ببین گلم دوسال پیش من دقیقا جای تو بودم. دلم ب طبیعی بود ولی چون شنیده بودم بیمارستان دولتی دکتر نمیاد پیشت گفتم خصوصی برم. رفتم خصوصی پیش دکتر خودم. و عزیزم کل اون ۹ ساعت حتی یکبار نیومد. فقط خوبی خصوصی این بود ک اتاق بزرگ و وان زایمان و کلی لوازم جانبی برام بود. بعدم ک سزارین شدم. اونموقع طبیعی ۸ تومن بود سز ۱۱ و من ۱۳ تومن دادم. میتونی مامای همراه بگیری بری دولتی چون در هر دو حالت دکتر فقط اون لحظه اخر بچه داره میاد بیرون میاد بالا سرت

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
وای ...چطوری تحمل کردی اخه...دهانه رحم چقدر باز شده بود کلا؟

شرایط من متفاوت بود گلم من هفته ۱۸ دهانه رحمم باز شد عمل سرکلاژ شدم. ۴۰ شب شیاف و از همون تایم تا هفته ۳۸ امپول زدم و روز دوتا قرص اینطور بگم رحمم خشک و سنگ شد. ۴ سانت باز شد که دیگه دخترم ضربانش کند شد سزارین شدم.

دردش برام قابل تحمل بود ب جرات میتونم بگم از سزارین دردش کمتر بود

انتخاب خودت طبیعی هس اره؟ چون فقط ۵۰۰ تومن اختلافشهببین گلم دوسال پیش من دقیقا جای تو بودم. دلم ب طب ...

پس عملا فایده ای نداره عزیزم...مرسی ازت گفتی...دکترم گف میتونم سزارینم بشم