2777
2789
عنوان

خانم هایی که دائم تو خونه با شوهرشون دعوا دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 68 پست

دلیل این تنش ها و دعوا ها چیه؟یا نکنه خودت هم اصلا نمیدونی چخبره

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها خیلی گناه دارن.

بااینکه پسرم ۴ ماهشه.ولی یه بار که داشتیم دعوا میکردم خیلی ترسید کلی گریه کرد🥲

سعی کن بخاطر اوناهم که شده دعواهارو کم کنین

خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی پسرم ۳۹ هفته و۵ روزش بود ک قلبش برای همیشه وایساد😭😭
خودمم نمیدونم دقیقا چیه شوهرم شکاکه برامون وقت نمیزاره همه چیزش پوله با خانواده م قطع رابطه س منم با ...

اسی شکاش چه جوریه چی بهت میگه والا وضعیت منم تقریبا مثل تو هستش من به فکر طلاقم چون واقعا دیگه نمیتونم

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

این منم که واقعا دلیل دعواهارو نمیدونم سر هر چیز بیخودی دعواس البته بیشترش شک وتهمته

میدونم چه خبره اما کاری از دستم برنمیاد 

شوهرم همش به فکر کار و پول درآوردنه و فشار زیادی روشه

من به شدت خسته م و با دو تا پسر بچه ی شیطون دبستانی از نظر روحی و جسمی کم آوردم

احتیاج به محبت به همدم به دل و دل دارم ولی شوهرم پایه نیست 

اصلاحاضر نیست  به حرفام گوش بده 

بچه هام به شدت پر انرژی هستن و نیاز خیلی زیاد به بازی و تفریح و باشگاه دارن 

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
اسی شکاش چه جوریه چی بهت میگه والا وضعیت منم تقریبا مثل تو هستش من به فکر طلاقم چون واقعا دیگه نمیتو ...

با هر خانمی دوست میشم میگه حس بدی بهش دارم باهاش نگرد 

زن خوبی نیست 

اگه شبا برم تو اتاق و گوشی با خودم ببرم دعوا راه میندازه 

گوشی رو میزارم تو هال بعد میرم اتاق میخوابم 

در حالی که شوهرم دوازده ساله که گوشیش رمز داره و دست من نمیده 

میدونم که خیانت نمیکنه اما حس بدی بهم دست میده

میدونم چه خبره اما کاری از دستم برنمیاد شوهرم همش به فکر کار و پول درآوردنه و فشار زیادی روشهمن به ش ...

فکر کن شوهرت نیست اصلااااا

یعنی چی نیاز به محبت دارم مگه همه ی مردها محبت دارن؟؟؟؟ ارزش داره بچه هاتو دیوونه کنی تا اخر عمرشون؟؟؟؟

ولش کن شوهرتو 

دعوا دو طرفه ست تو باید کوتاه بیای به خاطر بچه هات 

طلاق بگیری تا دو تا بچه دیوونه تحویل جامعه بدی 

بیچاره اون بچه ها🥹🥹

🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻

فکر کن شوهرت نیست اصلااااایعنی چی نیاز به محبت دارم مگه همه ی مردها محبت دارن؟؟؟؟ ارزش داره بچه هاتو ...

خودمم مدتیه دارم به این فکر میکنم که ولش کنم به حال خودش و بچسبم به بچه هام 

آخه میدونی بچه هامم حرف گوش کن نیستن 

برای کنترلشون به شوهرم نیاز دارم

با هر خانمی دوست میشم میگه حس بدی بهش دارم باهاش نگرد زن خوبی نیست اگه شبا برم تو اتاق و گوشی با خود ...

این که خود شوهر من متاسفانه ولی من تصمیم دارم طلاق بگیرم ۱۷سال تحمل میکنم دیگه صبرم تموم شده فقط منتظرم تابستون بیاد مدرسه پسرم تموم بشه حتی میخوام کلا از این شهر برم انقدر که خستم

من یه بدبختم که از اول زندگیم سر خانوادش بحث و دعوا داشتیم و داریم ،بچم تو شکمم بود که بارها و بارها دعوا داشتیم حتی خودم تو عصبانیت انقد به شکمم زدم که کبود شده بود ولی سونو دادم و سالم بود ،در حدی منو کتک میزد که فریادم به آسمون خدا میرسید و الان نتیجش:یه بچه ی ببش فعال پرخاشگر و عصبی دارم ،تمرکزش بشدت کمه ،دیر آموزه و اصلا ارتباطش با بچه ها صفره ،اصلا دوستی نداره ،مدام معلمش شکایت میکنه ،منم مجبورم بهش ریتالین و رسپریدون و شربت آتنتالین میدم.

من زندگیمو باختم ولی توروخدا شماهایی که بچه ندارین ،تا آروم نشدین بچه دار نشید .ظلمه در حق اون طفل معصوم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀