2777
2789
عنوان

خانم هایی که دائم تو خونه با شوهرشون دعوا دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرم بیشتر دعوا درست میکنه جلو بچه ها من بیشتر قهر میکنم و در سکوت میگذرونم مگه اینکه اون جلو بچه ه ...

نمیشه بچه رو ببری اتاق مشغول یه چیزی کنی؟ ما هم دعوا میکنیم ولی اکثرا تو سکوته یه خورده صدا بره بالا یا دست بزنیم به هم بچه گریه میکنه حتی به شوخی و با خنده هم بخوام شوهرمو بزنم بکشم جر واجر کنم باز بچه گریه میکنه خیلی حساس شده رو روابط ما

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

مث طبقه بالایی ما تاوانشو ما و همسایه ها باید پس بدیم بچه هاش عین خودشون دیوانه شدن داد میزنن جیغ میزنن کاش گورشونو گم کنن برن بی شخصیتای بی فرهنگ

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

امام علی میگن تربیت شونده به تربیت کننده میره 

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

به اون بچه ها رحم کن. گناه دارن. هیچوقت نمیتونن زندگی خوبی داشته باشن. روحشون از بین میره. اعتماد نفسشون داغون میشه. تا سالها این جنگ و کتک کاری شما باعث دلشوره و استرسشون میشه. خواب راحتو ازشون می گیره 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

خب عزیزم جلو بچه وقتی کتک کاری میکنین اونم انجام میده کم محلی کن حرف نزن ب کار خودت مشغول شو از ۱۰۰ تا فحش بدتره برا کسی ک بفهمه 

کسی هم ک نفهمه همدیگه هم ک آش و لاش کنین بازم  نمیفهمه 

منم با شوهرم جر و بحث زیاد دارم برا همین تا الان هیچ  تصمیمی نگرفتم  برا بچه دار شدن با خودم  میگم گناه اون طفل معصوما چی هست ک بیان دعواهای مارو ببینن و عذاب بکشن 😢

بهتره از بچه هایی بپرسی که تو این شرایط بودن.آفرین. روان بچه هاتون رو داغون کردین.یوقت وقت شناس و مو ...

از کجا میدونی کوتاه نیومدم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

خیلیی روی روحیه و روان بچه ها تاثیر داره بچه 

منو شوهرم همینیم برای همین بچه نمیخوام‌و تا وقتی هم که اوضاع نرمال نشه قصد بچه دار شدن ندارم چون تو این شرایط بچه ها دچار استرس افسردگی یا اعصاب میشن 

خب عزیزم جلو بچه وقتی کتک کاری میکنین اونم انجام میده کم محلی کن حرف نزن ب کار خودت مشغول شو از ۱۰۰ ...

حق داری گلم 

کار خوبی میکنی

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

بچه ها از خودتون یاد میگیرن و علت رفتاراشون همینه

ما هم بچه بودیم هروقت دعواشون میشد من و خواهر کوچیکمم با همدیگه دعوامون میگرفت

وقتایی که دعواشون نمیشد اوکی بودیم

🤍.