2777
2789

من وقتی تو حالت عادی میرم جایی بهم میگن خوش قیافه ای چشمات خیلی قشنگه اما وقتی عکس می گیریم خانوادگی و یا با رفیقام و... بدترین شکل ممکن میفتم😐انقد اعتماد به نفسم اومده پایین ک الان جدیدنا حتی تو عکسای خانوادگیم نیستم بدم میاد عکسمو می بینم چرا اینجوری میشه اخه😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عکس نگیر منم بد عکسم

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

قبول دارم زیاد زیبا نیستم ولی بعضی دوستام معمولی تر از من هستن ولی تو عکس خیلیی خوب میفتن من عین بدبختا

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اخه یکی دو نفر دروغ بگن هر کی دید گفت

شوخی میکنم باهات دوربین گوشی صورتو برعکس میکنه مثلا سمت چپ تو میشه سمت راست اون شاید واسه همین بد میشه ولی در کل ام شاید زیادی حساس شدی و خوبه عکسات 

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔