2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید تصمیم بگیرم من هم مثل خواهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 26 پست
دختر خوب الکی خودت رو وابسته کسی نکن الان شما باید دغدغه ات کلاس و درس و ورزش و... باشه پسر ۱۴ساله ب ...

ازدواج که نه ولی آشنایی 

کلاس نهمه 

بیرونم میره و کلا آدم پخته ای به نظر میمومد 

کلکم تو کارش نبود طبق صحبتام با بقیه میگم

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از چی مطمئن بشی؟

و منم میدونم باید حد و حدودشو حفظ کنه وگرنه بلاک

حتی نمیدونه دقیق کجا زندگی میکنم و عکسمم ندیده 

ولی به نظرتون اینطوری عکسم را ببینه بهتر نیس 

چون پروفایل اینستا هست قابل مشاهده است

فکر نمیکنم با چت کردن بشه این هارو فهمید ممکنه خودشو خوب نشون بده

ولی من فعلا در همین حد میتونم باشم 

حالا آیدیمو بهش بدم؟

اون هنوز عقلش کامل نشده بتونه برا آیندش ازدواج از الان حرف بزنه اگه میخوای آیندتو نابود کنی دلت بکشنه افسرده شی تو این سن وارد رابطه شو اونم با یه پسر بچه حداقل بالای 20 بود یکم خوب تر میشد

اون هنوز عقلش کامل نشده بتونه برا آیندش ازدواج از الان حرف بزنه اگه میخوای آیندتو نابود کنی دلت بکشن ...

حالا اونش نه 

ولی من با آدم های زیادی حرف زدم این به خدا که عقلش ازونا بیشتر میرسه من دیدم اونا حدشونو فراتر میزارن و اصلا آدمای خوبی نیستن

میشه بگید این مدلی که گفتم عکسم را ببینه اشکالی نداره؟

خوب شاید داره نقش بازی میکنه دلتو به دست بیاره بنظرم یه مدت باهاش حرف بزن بعد چند باری امتحانش کن بب ...

باشه 

بهش گفتم تا آخر هفته توی ناشناس 

گفت باشه 

باشه بهش گفتم تا آخر هفته توی ناشناس گفت باشه

آیدیشو بگیر بعد یه مدت مثلا یکی دو هفته دیگه با اکانت دیگت بهش پیام بده یا از طریق دوستات امتحانش کن ببین فقط باتو حرف میزنه یا مثل بعضیا با همست،الان تو سن حساسی هستی اگه عاشق بشی وابسته ممکنه خیلی اتفاق های بدی برات بیفته چون دختری ولی اون تو نباشی اون یکی دختر من تجربیاتمو بهت گفتم امیدوارم فعلا به هدفات فکر کنی بعدش یه پسر خوبی سر راهت قرار بگیره باهاش ازدواج کنی