2777
2789

من دستیار دندانپزشکم هر لحظه این حس رو دارم نمیدونم چیکار کنم دوست دارم کار خودمو داشته باشم و به خاطر حقوق ناچیز واسه بقیه حمالی نکنم حتی ادمایی که باهاشون کار میکنم لول پایینن همشون نمیدونم چیکار کنم خیلی خسته ام😓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من توی شرکت کار میکنم 

همیشه هه این حس رو دارم

بازرس که میاد اکثرا افرادی مثل افغانی ها و اقلیت های دینی و ...رو دستور به اخراج میده 

منم چون همیشه این تهدید رو می‌شنوم ، مجبور به هر کار زوری میشم چون دوست دارم کار کنم

بخاطر همین همیشه حس بی ارزشی دارم چون انگار تکون بخورم بهم میگن اخراجی🥲

سه بار هم اخراج شدم از سه جا

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️

چرا این فکرای بیخود رو میکنی الان اونجایی میتونی کامل به دندان های خودت برسی این موضوع به چشمت نمیاد ...

عزیزم مگه فکر کردی از من پول نمیگیرن واسه درست کردن دندون؟

ارتودنسی کردم اتفاقا نصف پولم اول گرفت دقیقا مثل بقیه فقط یک تومن تخفیف داد

آره زیاد 

خیلی دوست دارم برم سر یه کار خوب ولی پارتی ندارم 🥲

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
بعد اون درس خوندم دانشگاه رفتم و الان ترم اخرم وهم بچه داری میکنم اما واقعا خوشحالم از اون خراب شده ...

از طریق درست به درامد رسیدی؟میشه بدونم چه رشته ایی میخونی؟منم با خودم میگم درسمو ادامه بدم ولی نمیدونم میتونم به درامد برسم یا نه از طریق درس