2777
2789
عنوان

درد و دل من در مورد روز مادر 😅🥺

174 بازدید | 19 پست

خیلی ناراحتم

چون امسال نتونستم خوشحالش کنم 

موندم پشت کنکور 

طفلک خیلی اذیت میشه 

از همه چیزش برای من میزنه 

ولی منِ خر دلش رو شکستم 

منم به خاطرش نرفتم دوست صمیمیم که پزشکی قبول شد رو ببینم چون مامانم گفت خودت تنها برو من اگه بیام ببینمش نمیتونم جلوی اشکام رو بگیرم و خیلی گریه کرد 

(پ.ن) اصلا با قبول شدم دوستم مشکلی نداشتم فقط بحث این بود که سطح علمی اون حتی از منم پایین تر بود ولی....

اینو که گفت منم کمرم شکست

خیلییییییی ناراحتم ، از خودم متنفرم من بچه خوبی برای مامانم نیستم ، اون گوشت های غذا رو میریزه برای من بهش میگم این کارو نکن از خودم متنفر میشم 

خلاصه که این وضعیت منه با مامانم 

برام دعا کنین بتونم روز مادر بعدی خوشحالش کنم 

مادر های مهربون روزتون مبارک باشههههه❤❤❤❤❤

ایشالا سایتون همیشه بالای سر همسر و بچه هاتون باشه 

🌱🌱

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه منم دعا کنین

منم مث تو

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
اینا رو به خودش بگو بذار بفهمه حواست به مهربونیاش هست

رو نمیشه گریم میگیره شدیدا 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

یادمه وقتی همسن شما بودم تو اوج استرس چند روز مونده به کنکور تو آشپزخونه رفتم به مامانم گفتم مامان اگه من قبول نشدم بازم منو دوست داری؟ خیلی ناراحت میشی ؟ 

الان  که ده سال از اون موقع گذشته یه روز که خودم بچه دار بشم هیچ وقت نمی‌ذارم فک کنه باید حتما یه رشته و شغل خاص داشته باشه که پدر مادرش خوشحال بشن

لایکم چرا خراب شده😂😂

چه دختر قدرشناسی، امیدوارم بهترینها برای شما و دخترای من و همه جوونها پیش بیاد🌸🌸🌸

انشاءالله 💚

برات دعا می کنم یک رشته خیلی خوب قبول بشی و خدا را شکر فرصت جبران داری . باور کن اگر یک رشته خوب و ع ...

امیدوارم یه روزی این شب تاریک تموم شه برام💚

یادمه وقتی همسن شما بودم تو اوج استرس چند روز مونده به کنکور تو آشپزخونه رفتم به مامانم گفتم مامان ا ...

اون که درسته 

ولی خب این طرز فکر منه مامانا همیشه بچه هاشون رو دوست دارن

در واقع آرزوی خودمم هست این رشته 

ولی خیلی دلم براش میسوزه