2777
2789
عنوان

درد و دل من در مورد روز مادر 😅🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست
چرا دوستت و ببینه گریه اش میگیره نفهمیدم

یه جورایی از اینکه من قبول نشدم دلش می شکنه دیگه

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
انشاءالله 💚

من به عنوان یه مادر میگم اگه دخترم بهم پیام بده و این حرفها رو بزنه خیلی خوشحال میشم همین که بفهمم شادی من براش مهمه و داره تلاشش رو می‌کنه خیلی دلم قرص میشه..من میگم به مامان پیام بده روزش رو تبریک بگو و حرف دلت رو بزن دختر گلم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون که درسته ولی خب این طرز فکر منه مامانا همیشه بچه هاشون رو دوست دارندر واقع آرزوی خودمم هست این ر ...

درکت میکنم منم همسن شما دقیقا همین حس رو داشتم و الان بعد ده سال طرز فکرم عوض شده. ولی من خودم دوست نداشتم اجار خونواده بود.خالا پشیمونم که چرا هر کاری دلم خواست نکردم 

من به عنوان یه مادر میگم اگه دخترم بهم پیام بده و این حرفها رو بزنه خیلی خوشحال میشم همین که بفهمم ش ...

بهش پیام میدم پس ، لطف کردین 😅💚💚

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
درکت میکنم منم همسن شما دقیقا همین حس رو داشتم و الان بعد ده سال طرز فکرم عوض شده. ولی من خودم دوست ...

منم از یه طرف با عقلم دارم تصمیم میگم 

از طرفی با قلبم ، اما خب میخوام وضعیت دانشگاهم رو فیکس کنم بعدش کنارش برم دنبال علاقه هام مثل موسیقی ، نقاشی